Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:16 | 03/08/2017

Νταηλίκια από αστυνομικό σε βάρος δυο ναυαγοσωστών καταλογίζει η Ένωση Ναυαγοσωστών Λεμεσού.

Του Μιχάλη Μενελάου

Αφορμή, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στάθηκε μια καταγγελία που έκαναν στην Αστυνομία δυο ναυαγοσώστες, για παρενόχληση νεαρής κοπέλας από την Εσθονία από δυο άνδρες, με τον ένα από τους δυο αστυνομικούς που έφτασαν στην σκηνή να τους κάνει νταϊλίκια.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν σε ανάρτησή τους, την Τρίτη 1/8 στις 15:00 το απόγευμα, δυο άνδρες προσπάθησαν να παρενοχλήσουν νεαρή από την Εσθονία, με την κοπέλα να ζητά την βοήθεια των ναυαγοσωστών του Κ.Ο.Τ.

Οι ναυαγοσώστες ζήτησαν από τους άνδρες να σταματήσουν και εκείνοι τους «εκτόξευσαν» απειλές κατά της ζωής τους, με τους πρώτους να καλούν την Αστυνομία. Δυο μέλη της Αστυνομίας έφτασαν τότε στην σκηνή και αντί να πλησιάσουν την Εσθονή και τους δυο άνδρες, σύμφωνα με τα όσα τους καταλογίζει η Ένωση, ρωτούσαν τον ένα από τους δυο ναυαγοσώστες εάν έχει προσωπικές σχέσεις με την κοπέλα, ενώ στη συνέχεια τον απείλησε πως θα τον συλλάβει καθώς μιλούσε δυνατά.

Ο ναυαγοσώστης αντιδρώντας είπε στον αστυνομικό γιατί τον απειλεί και δεν συλλαμβάνει τους δυο αλλοδαπούς άνδρες που παρενοχλούσαν την νεαρή, με τον αστυνομικό, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Ένωση, να του απαντά «ακόμα εν σε απείλησα».

[custom:google-ads]

Άμεση διερεύνηση από Αστυνομία

Η ιστοσελίδα μας έχει ήδη ενημερώσει την Αστυνομία σχετικά με το εν λόγω περιστατικό με το Αρχηγείο να απαντά πως το θέμα θα διερευνηθεί άμεσα και θα ζητηθεί έκθεση γεγονότων από την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού. Αξίζει να σημειωθεί πως Αστυνομία και ναυαγοσώστες έχουν πολύ καλές σχέσεις και μια άρτια συνεργασία.

Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση της Ένωσης:

 

 

www.tothemaonline.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis