Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:50 | 16/03/2017

Γύρω στις 3.15 χθες το απόγευμα, λήφθηκε πληροφορία ότι νεαρό πρόσωπο προσπαθούσε να σπάσει με τη χρήση σιδερογροθιάς γυάλινη προθήκη κοσμηματοπωλείου στη Λεμεσό.

Αμέσως στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, όπου εντόπισαν στην περιοχή το νεαρό πρόσωπο, από το οποίο του ζητήθηκαν τα στοιχεία του. Ο νεαρός, δεν συνεργαζόταν, εξύβρισε το μέλος της Αστυνομίας και έβγαλε από τις τσέπες του ένα μαχαίρι και μια σιδερογροθιά. Το μέλος της Αστυνομίας, προσπάθησε να του τα αποσπάσει, με αποτέλεσμα ο νεαρός να αρχίσει να τον κλωτσά με τα χέρια και τα πόδια του και να τον εξυβρίζει.

Τελικά έγινε κατορθωτή η σύλληψη του και μετά από έλεγχο των στοιχείων του διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται για 15χρονο κάτοικο Λεμεσού. Ο νεαρός μεταφέρθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου αναγνωρίστηκε από γυναίκα (μετέβη για καταγγελία), ως το πρόσωπο, το οποίο λίγο νωρίτερα, προσπάθησε να της κλέψει την τσάντα της, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.
Εναντίον του 15χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Σε θεληματική του κατάθεση φαίνεται να παραδέχθηκε δύο υποθέσεις διαρρήξεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

www.newsit.com.cy

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis