Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:04 | 18/12/2020

Καταδίωξη οχήματος υπήρξε αργά το βράδυ της Πέμπτης (17/12) στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 11:30 το βράδυ μέλη της Αστυνομίας αντιλήφθηκαν αυτοκίνητο να κινείται με σβηστά τα φώτα πορείας.

[custom:google-ads]

Τα μέλη της Αστυνομίας επιχείρησαν να ανακόψουν το όχημα ωστόσο δεν τα κατάφεραν, ενώ ο οδηγός οδηγούσε αλόγιστα και επικίνδυνα διαπράττοντας τροχαία αδικήματα.

Εν τέλει ο οδηγός του αυτοκινήτου κατευθύνθηκε προς τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού -Πάφου, ενώ η Αστυνομία αναγκάστηκε να ρίξει προειδοποιητικό πυροβολισμό στον αέρα για ανακοπή του οχήματος.

Μετά από αρκετή ώρα καταδίωξης, τα πρόσωπα που οδηγούσαν το όχημα που καταδιωκόταν, έφτασαν σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού και αφού ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο, εισήλθαν σε οικία. Στην συνέχεια, εξήλθαν από αυτή δύο πρόσωπα τα οποία ανάφεραν ότι ήταν αυτοί που επέβαιναν στο αυτοκίνητο. Από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός ήταν 16χρονος και ο συνοδηγός 19χρονος και οι δύο Τουρκοκύπριοι.

Τα δύο πρόσωπα ανακρίθηκαν και στη συνέχεια καταγγέλθηκαν για παράβαση του περί λοιμοκαθάρσεως νόμου. Εναντίον τους διερευνώνται και τροχαία αδικήματα.

www.24sports.com.cy

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis