Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:09 | 24/07/2021

Ευτυχώς που υπάρχουν και τα σόσιαλ μίντια και οι Έλληνες φίλαθλοι θα μπορέσουν να δουν την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Με καθυστέρηση μόλις... τεσσάρων ωρών το Eurosport και όχι οι Ιάπωνες διοργανωτές δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο twitter την προσπάθεια του Έλληνα χρυσού Ολυμπιονίκη στο Ρίο και Παγκόσμιου Πρωταθλητή, στον προκριματικό του αγωνίσματος των κρίκων, ο οποίος δεν μεταδόθηκε ποτέ σε απευθείας σύνδεση !

Δικαιολογημένη λοιπόν, ήταν η αντίδραση τόσο της διοίκησης της ΕΡΤ όσο και της συζύγου του Λευτέρη Πετρούνια Βασιλικής Μιλούση, για την αντιμετώπιση την οποία επέδειξαν οι Ιάπωνες απέναντι σ΄ έναν παγκοσμίου φήμης αθλητή ενός εκ των δημοφιλέστερων αθλημάτων στον κόσμο, όπως η ενόργανη γυμναστική.

 

Δείτε εδώ την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος πήρε πρώτος την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό των κρίκων, ο οποίος είναι προγραμματισμένος να διεξαχθει στις 2 Αυγούστου..

Με μια μικρή επιφύλαξη, αν αυτόν τουλάχιστον τον τελικό θα μπορέσουμε να τον παρακολουθήσουμε στην Ελλάδα σε απευθείας σύνδεση και όχι...."κονσέρβα"...

Πηγή: eurosport.comthetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis