Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:14 | 19/03/2018

Στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μεταφέρθηκε ένας ηλικιωμένος ο οποίος έπεσε θύμα ληστείας στην Παλλήνη. Οι ληστές λεηλάτησαν το σπίτι του  και διέφυγαν κλέβοντας ακόμη και το αυτοκίνητό του.  

Επί δύο  εφιαλτικές  ώρες ο 70χρονος σύμφωνα με το star.gr είναι δεμένος και φιμωμένος  στο κρεβάτι,  με τους  ληστές  να τον χτυπάνε  με γροθιές στο πρόσωπο ενώ ο ηλικιωμένος,  λόγω  κλονισμένης υγείας, τους αποκαλύπτει από την πρώτη στιγμή που έχει  κρυμμένες όλες τις οικονομίες του.

[custom:google-ads]

Η εισβολή έγινε τη στιγμή που ο ιδιοκτήτης έφυγε από το σπίτι για εξωτερικές δουλειές. Οι δράστες παραβίασαν την πίσω πόρτα.

Ο εφιάλτης για τον 70χρονο άρχισε με την επιστροφή του  στο σπίτι, όταν  άνοιξε μια κλειδωμένη εσωτερική πόρτα γιατί άκουγε περίεργους θορύβους.

Οι ληστές είχαν  δεμένο τον ηλικιωμένο και ακριβώς δίπλα στην ντουλάπα έσπασαν  ακόμη και το τσιμέντο  για να ξηλώσουν το χρηματοκιβώτιο.

Οι τρεις κακοποιοί άρπαξαν όλα τα χρήματα και τα χρυσαφικά του ηλικιωμένου και διέφυγαν κλέβοντας το αυτοκίνητό του.

 Όπως καταγγέλουν οι γείτονες, υπάρχει φόβος από την αυξανόμενη εγκληματικότητα στην περιοχή: «Πολύ δύσκολα, φοβόμαστε, έχω 3 παιδιά, η εγκληματικότητα έχει γιγαντωθεί».

«Δεν υπάρχει κράτος ούτε αστυνομία. Είμαστε απροστάτευτοι αλλά δυστυχώς εδώ είναι το σπίτι μας και εδώ πρέπει να μείνουμε».

Πηγή Star, thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis