Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:20 | 31/03/2020

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μια ηλικιωμένη γυναίκα το βράδυ της περασμένης Κυριακής σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν δύο άτομα την ξεγέλασαν με αποτέλεσμα να της αρπάξουν όλα τα χρυσαφικά.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα ekriti.gr, οι δράστες έφτασαν στο σπίτι της 79χρονης και αφού τη φίμωσαν και την έδεσαν άρχισαν να αναζητούν ανενόχλητοι για την λεία τους. Οι δύο άνδρες προφανώς γνώριζαν ότι η 79χρονη μένει μόνη της κι έτσι έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους.

Πώς οι δράστες ξεγέλασαν την 79χρονη γυναίκα

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της ίδιας πηγής οι δράστες που φορούσαν γάντια και χειρουργικές μάσκες συστήθηκαν στην ηλικιωμένη ως ειδικοί που θα την ενημέρωναν σχετικά με την πανδημία του νέου κορωνοϊού. Η ΕΛ.ΑΣ η οποία έχει στα χέρια της στοιχεία που αξιοποιούνται, διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Υπενθυμίζεται ότι το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. έχει εκδώσει αναλυτικές οδηγίες προκειμένου οι πολίτες να μην πέφτουν θύματα επιτήδειων που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τον φόβο, ειδικότερα των ηλικιωμένων, προς όφελός τους.

Πηγή: iefimerida.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στέλνουν αστυνομικούς στις τράπεζες λόγω συνωστισμού - Η εντολή της ΓΑΔΑ


Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis