Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:28 | 16/07/2018

Δεν είχαν μαχαίρι ή όπλο, οι δύο Έλληνες τοξικομανείς που χθες αποπειράθηκαν να ληστέψουν νεαρό τουρίστα. Είχαν όμως μαζί τους μια σύριγγα, την οποία κράδαιναν, απειλώντας πως θα του μεταδώσουν ασθένεια! Όλα αυτά συνέβησαν χθες το μεσημέρι, λίγο πριν τις 15.00 στο πάρκο Θεοτοκόπουλου, στο Ηράκλειο, όταν οι δύο άνδρες πλησίασαν τον 22χρονο Ρώσο τουρίστα.

Ο νεαρός αντιστάθηκε και οι δύο τοξικομανείς τράπηκαν σε φυγή, αφού όμως πρώτα τον χτύπησαν.

[custom:google-ads]

Αξιοποιώντας τις περιγραφές, συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης ο ένας εκ των δύο - ένας 29χρονος και ο δεύτερος, 33 ετών, από αστυνομικούς της Υ.Α.Ηρακλείου.

Στη σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται : 

Συνελήφθησαν, χθες (15.07.2018) τo μεσημέρι στο Ηράκλειο, δύο ημεδαποί ηλικίας 33 και 29 ετών κατηγορούμενοι για απόπειρα ληστείας.

Ειδικότερα, χθες (15.07.2018) το μεσημέρι στο Ηράκλειο οι δύο ημεδαποί με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου προσπάθησαν ανεπιτυχώς να αφαιρέσουν από 22χρονο αλλοδαπό χρηματικό ποσό.

Άμεσα από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δύο ημεδαποί.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν  στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή:  cretalive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis