Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:01 | 21/06/2015

Σε νέο κρησφύγετο των ληστών του Διστόμου οδηγήθηκε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία αξιποιώντας πληροφορίες που είχε συγκεντρώσει.
 

Και το σπίτι αυτό βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της Αναβύσσου, στην οδό Βουκαμβίλιας και Άνοιξης, και σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, εκεί διέμενε ο Σπύρος Δραβίλας, ο οποίος αυτοκτόνησε πριν πέσει στα χέρια των αστυνομικών, στη μεζονέτα στη Χρυσή Ακτή Παναγιάς στην Αγχίαλο Βόλου, όπου συνελήφθησαν οι συνεργοί του, Σπύρος Χριστοδούλου και Γρηγόρης Τσιρώνης.. Το κρησφύγετο των ληστών ήταν άριστα καλυμμένο, καθώς περιβάλλεται από πολυτελείς κατοικίες-εξοχικά, σε ένα στενό δρομάκι και απέχει 1 χλμ από την παραλία της Αναβύσσου. Νοικιάστηκε με πλαστά στοιχεία τον Δεκέμβριο του 2014 και τον Μάιο ο Δραβίλας πλήρωσε προκαταβολικά για 6 μήνες.




Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερες από 20.000 ευρώ, ηλεκτρονικές συσκευές (πολλά κινητά τηλέφωνα), πλαστά έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα.


 

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί δίνουν ιδιαίτερη σημασία στα κινητά τηλέφωνα και στις άλλες συσκευές, που ενδεχομένως να προσθέσουν στοιχεία για τη δράση και τις επαφές της ομάδας.
 
Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας αναμένονται ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ.


 

 

protothema.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis