Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:29 | 04/11/2017

Έχουμε δει ταινίες δράσης όπου ο Schwarzenegger ή άλλοι υπερήρωες πηδάνε πάνω σε κινούμενα οχήματα.

Οι σκηνές δεν μας φαίνονταν πιστευτές, αλλά οι Σουηδοί κλέφτες του video απέδειξαν ότι μπορεί να γίνουν και στην πραγματικότητα. Και με το ποθητό αποτέλεσμα – έστω και για λίγο.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι ακριβές ηλεκτρονικές συσκευές που μετέφερε το κοντέινερ πάνω στην νταλίκα ήταν τόσο μεγάλος πειρασμός για τους κλέφτες, που δεν δίστασαν να βάλουν σε κίνδυνο, όχι μόνο την ελευθερία, αλλά και τη ζωή τους.

Και οργάνωσαν το εγχείρημα τόσο καλά, που έκλεψαν το φορτίο χωρίς να πάρει κανείς χαμπάρι, μέχρι που η μεταφορική εταιρεία βρήκε το κοντέινερ άδειο.

Για να μην επαναληφθεί η κλοπή, η εταιρεία τοποθέτησε κρυφές κάμερες μέσα στο κοντέινερ, που έστελναν τις εικόνες σε πραγματικό χρόνο στα κεντρικά γραφεία της ασφάλειας. Οπότε οι σεκιουριτάδες ήξεραν ανά πάσα στιγμή τι γινόταν ώστε να καλέσουν την αστυνομία.

[custom:google-ads]

Όπως αποδείχτηκε, οι κλέφτες περίμεναν να φτάσει η νταλίκα σε έναν έρημο δρόμο μιας λωρίδας, χωρίς διασταυρώσεις και πλατείες. Πλησίασαν με αυτοκίνητο την νταλίκα από πίσω, και δύο από αυτούς, που ήταν ανεβασμένοι στο καπό του αυτοκινήτου, έκοψαν τις κλειδαριές του κοντέινερ, άνοιξαν τις πόρτες και μπήκαν μέσα.

Έξυπνο και σίγουρο, μόνο που τη δεύτερη φορά δεν δούλεψε. Οι σεκιουριτάδες τους είδαν, κάλεσαν την αστυνομία και, όταν ένιωσαν την νταλίκα να σταματάει, οι κλέφτες ήταν παγιδευμένοι και απλά περίμεναν να τους συλλάβουν επ’ αυτοφόρω.

Θα κάνουν τα χρονάκια τους στη στενή, αλλά ξέροντας ότι, όταν θα αποφυλακιστούν, θα μπορούν να πάνε στο Χόλιγουντ και να κάνουν καριέρα – αν όχι ως Ράμπο, τουλάχιστον ως κασκαντέρ.


 

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis