Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:59 | 04/04/2017

Στο σενάριο της ληστείας που κατέληξε σε δολοφονία προσανατολίζεται πλέον η αστυνομία, σε σχέση με την τραγωδία που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο σπίτι μιας τριμελούς οικογένειας στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης.

Ο 77χρονος πατέρας, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, δήλωσε στις αρχές ότι τρεις με τέσσερις ληστές εισέβαλαν στο σπίτι τις πρώτες πρωινές ώρες και χτύπησαν θανάσιμα τον γιο του στο πρόσωπο, όταν αυτός αντιλήφθηκε την παρουσία τους. 

Κατόπιν, σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία του πατέρα, απέσπασαν μικροποσό και διέφυγαν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είδαν νωρίτερα το φως της δημοσιότητας, τόσο ο 52χρονος όσο και ο ηλικιωμένος πατέρας του αλλά και η αδερφή του, που διαμένει στο ίδιο σπίτι, αντιμετωπίζουν ψυχολογικά και νοητικά προβλήματα.

Οι Αρχές κινητοποιήθηκαν, όταν ο 77χρονος ενημέρωσε το πρωί περίοικους ότι ο γιος του ήταν νεκρός. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο ίδιος ο ηλικιωμένος έφερε τραύματα στη μύτη και το μάτι. Όταν έφτασαν επί τόπου αστυνομικοί εντόπισαν τον 52χρονο μέσα σε λίμνη αίματος, ενώ -κατά πληροφορίες- είχε εμφανή σημάδια τραυματισμού στο πρόσωπο.

Σε άλλο σημείο της ίδιας μονοκατοικίας, βρέθηκε η 48χρονη αδελφή του νεκρού, που φαίνεται ότι δεν αντιλήφθηκε κάτι.

Νωρίτερα, αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis