Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:14 | 27/03/2017

Δύο ιδιοκτήτες γνωστών καταστημάτων εστίασης σε Παλαιά Φώκαια και Σαρωνίδα έγιναν στόχος ληστών με χρονική διαφορά δύο ωρών! Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με τις υποθέσεις δεν αποκλείουν να πρόκειται για την ίδια «τριάδα» ληστών, που έβαλαν στο στόχαστρο τους δύο ιδιοκτήτες, την ώρα μάλιστα που κινούνταν με τα οχήματά τους, προσεγγίζοντας ή φεύγοντας από τα καταστήματά τους.

Το πρώτο κρούσμα καταγράφηκε στις 22:30, στην οδό Ζωοδόχου Πηγής στην Ανάβυσσο. Τρία άτομα που επέβαιναν σε αυτοκίνητο ανέκοψαν την πορεία φορτηγού, που οδηγούσε ο 58χρονος ιδιοκτήτης ταβέρνας στην Π. Φώκαια. Οι δράστες με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη και του άρπαξαν χαρτοφύλακα με 450 ευρώ και τα κλειδιά ενός αυτοκινήτου.

Στη συνέχεια διέφυγαν αναπτύσσοντας ταχύτητα. Μερικές ώρες αργότερα, στις 00:30, με αυτοκίνητο που μοιάζει σε χρώμα και τύπο, με αυτό της πρώτης ληστείας, προσέγγισαν 48χρονο την ώρα που εκείνος αποβιβαζόταν από το αυτοκίνητό του στην οδό Παρνασσού στη Σαρωνίδα. Με την απειλή όπλου του απέσπασαν περίπου 2.500 ευρώ και διέφυγαν με αυτοκίνητο. Και σε αυτή την περίπτωση το θύμα της ληστείας είναι ιδιοκτήτης γνωστής ταβέρνας στο Θυμάρι Σαρωνίδας.  

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis