Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:08 | 21/07/2016

Παράξενη ληστρική επιδρομή με… ομηρία, σε εταιρεία παραγωγής τηλεοπτικών προγραμμάτων, που συνεργάζεται με τουλάχιστον επτά τηλεοπτικούς σταθμούς, καταγράφηκε την Κυριακή 10 Ιουλίου, στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης στο Μενίδι.

Τα ξημερώματα εκείνης της νύχτας, επτά κουκουλοφόροι προσέγγισαν τις εγκαταστάσεις της ABC PRODUCTION Α.Ε, που βρίσκεται στην οδό Κωνσταντινουπόλεως στο Μενίδι.

Οι δράστες με την απειλή μαχαιριών, όπως αναφέρεται στην καταγγελία, ακινητοποίησαν δύο άνδρες ηλικίας 49 και 46 χρόνων που φυλούσαν τις εγκαταστάσεις.

Στη συνέχεια τους κλείδωσαν μέσα σε σταθμευμένο όχημα στο προαύλιο της εταιρείας. Έπειτα αφαίρεσαν το κλειδί των γραφείων από τα οποία αφαίρεσαν τεχνολογικό εξοπλισμό αξίας περίπου 120.000 ευρώ και δύο χρηματοκιβώτια που περιείχαν 140.000 ευρώ και επιταγές αξίας 125.000 ευρώ.

Το ακόμη πιο παράξενο είναι ότι η σοβαρή ληστεία καταγγέλθηκε στην αστυνομία, οκτώ ημέρες αργότερα, από τον 57χρονο πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο της εταιρείας.

Τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών έχουν αναλάβει αξιωματικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, οι οποίοι έχουν λάβει και υλικό από κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης.

 

www.thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis