Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:44 | 15/06/2015

Ληστεία σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στη Βέροια σε χρηματαποστολή. Μάλιστα σύμφωνα με την Αστυνομία η λεία τους ήταν 94.700 ευρώ.

Τα πλάνα που ακολουθούν από το verianet είναι λίγα λεπτά μετά τη ληστεία. Όπως φαίνεται και στην εικόνα, η υπηρεσία σεκιούριτι μετέφερε τα χρήματα για να τα παραδώσει στο όχημα της χρηματαπστολής που βρισκόταν εκεί που φαίνεται το άσπρο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε ένα μηχανάκι με δυο άτομα και μέσα σε δευτερόλεπτα άρπαξε τα χρήματα και εξαφανίστηκε.

Η ΔΕΗ έκλεισε αμέσως τα γραφεία, ενώ οι αστυνομικοί που κατέφθασαν προσπαθούσαν να εντοπίσουν κάτι μέσα από ιδιαίτερα ασαφείς πρώτες πληροφορίες

Η ανακοίνωση της Αστυνομίaς Κ. Μακεδονίας

Την 15-06-2015 και ώρα 14.30 περίπου, στην Βέροια Ημαθίας δύο άγνωστοι δράστες με την απειλή πιστολιού που έφερε ο ένας εξ αυτών αφού ακινητοποίησαν υπαλλήλους χρηματαποστολής αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 94.700 ευρώ και διέφυγαν με δίκυκλη μοτοσυκλέτα. Τις έρευνες για την αναζήτηση των δραστών και την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.

Πηγή βίντεο verianet.gr

http://www.seleo.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis