Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:42 | 12/05/2017

Το ενδιαφέρον των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. έχει συγκεντρώσει μια... ατζέντα με ιδιόχειρες σημειώσεις και σχεδιαγράμματα που βρέθηκε στο σπίτι του 25χρονου ληστή της χρηματαποστολής στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στην ατζέντα περιλαμβάνονται κάποια ονοματεπώνυμα, άλλα «κομμένα», ενδεχομένως κωδικοποιημένα, όπως επίσης τηλεφωνικοί αριθμοί και διευθύνσεις κατοικιών.

Γι αυτά τα ευρήματα ενημερώθηκαν οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, προκειμένου να τα ερευνήσουν περαιτέρω.

Από την πρυτανεία του πανεπιστημίου έχουν ζητηθεί οι κατάλογοι των φοιτητών που φοιτούν στην σχολή, για να ερευνηθεί το ενδεχόμενο ο ασύλληπτος συνεργός να σχετίζεται με το πανεπιστήμιο, αλλά και τον εντοπισμό τυχόν υπόπτων για πιθανή πληροφόρηση των δραστών σχετικά με τη διενέργεια χρηματαποστολών για τον ανεφοδιασμό του ΑΤΜ.

Τέλος, η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει και τρεις περιπτώσεις ληστειών χρηματαποστολών κατά τον ανεφοδιασμό ΑΤΜ, που έγιναν το 2015 και 2016, στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, με συνολική λεία περίπου 150.000 ευρώ.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ δεν αποκλείουν οι υποθέσεις να συνδέονται, ενώ τότε έκαναν λόγο για δράστες που προέρχονταν από τον αναρχικό-αντιεξουσιαστικό χώρο.



iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis