Ληστεία ... "fast and the furious" - Οι δράστες ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο γυναίκας, χρησιμοποιώντας το δικό τους αυτοκίνητο

Ληστεία ... "fast and the furious" - Οι δράστες ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο γυναίκας, χρησιμοποιώντας το δικό τους αυτοκίνητο

Εξιχνιάστηκε μία ακομα υπόθεση ληστείας από τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ..

Ο λόγος για τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, που εξιχνίασαν ληστεία που διαπράχθηκε πριν από τέσσερις μέρες, στην Πάτρα, σε βάρος 56χρονης ημεδαπής.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για ληστεία σε βάρος ενός 39χρονου αλλοδαπού, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, ενώ αναζητείται ακόμη ένας συνεργός του.

ΠΩΣ ΕΔΡΑΣΑΝ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ

Οι δύο δράστες επιβαίνοντας σε αυτοκίνητο, σταμάτησαν μπροστά από αυτοκίνητο που οδηγούσε η 56χρονη και αφού της έκλεισαν τον δρόμο, ακινητοποίησαν όχημα της και με την άσκηση σωματικής βίας της αφαίρεσαν την τσάντα της.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, αξιοποιώντας τα στοιχεία που συγκέντρωσαν κατά το προανακριτικό τους έργο, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του 39χρονου δράστη και έπειτα από ενδελεχή έρευνα τον εντόπισαν προχθές στην Πάτρα και τον προσήγαγαν στην Υπηρεσία τους.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του αλλοδαπού δράστη θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.