Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:44 | 01/02/2015

Ο 40χρονος δράστης παρουσιάστηκε μαζί με μια 42χρονη γυναίκα στο σπίτι της ανυποψίαστης 83χρονης και κατάφεραν να την πείσουν να τους δώσει τα χρήματα, δήθεν για να πετύχουν διακανονισμό της οφειλής του γιου της

Ό,τι είχε και δεν είχε το έδωσε χωρίς να ρωτήσει, στην προσπάθειά της να γλιτώσει από μπελάδες το παιδί της, μια ηλικιωμένη γυναίκα στη Λιβαδειά. Δεν φανταζόταν, όμως, ότι ο υποτιθέμενος «λογιστής» ήταν επαγγελματίας απατεώνας και του έδωσε 30.000 ευρώ.

Ο 40χρονος δράστης παρουσιάστηκε μαζί με μια 42χρονη γυναίκα στο σπίτι της ανυποψίαστης 83χρονης και κατάφεραν να την πείσουν να τους δώσει τα χρήματα, δήθεν για να πετύχουν διακανονισμό της οφειλής του γιου της. Όλα αυτά, συνέβησαν στις 18 Δεκεμβρίου και, όταν αποκαλύφθηκε η απάτη, οι άνδρες της Ασφαλείας ξεκίνησαν έρευνες.

Όταν κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους δράστες, διαπίστωσαν ότι «εγκέφαλος» της κομπίνας ήταν ο 40χρονος που έχει κατηγορηθεί παλιότερα ότι συμμετείχε σε εγκληματική ομάδα που διέπραττε απάτες κατ’ εξακολούθηση, κατά συναυτουργία, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια.

Σε βάρος του και σε βάρος της συνεργού του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς, αλλά η έρευνα συνεχίζεται καθώς θεωρείται βέβαιο πως έχουν εξαπατήσει και άλλα γεροντάκια στην περιοχή με τον ίδιο τρόπο.

Πηγή:protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis