Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:52 | 11/03/2016
Ένας αρχικελευστής του Λιμενικού Σώματος που υπηρετεί στην Νάξο, είναι το θέμα συζήτησης όχι μόνο στο νησί, αλλά σε ολόκληρο το Σώμα.
 
Πρόκειται για τον αρχικελευστή Άγγελο Χατζηνικολάου ο οποίος ενώ βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και προχωρούσε αμέριμνος στα σοκάκια του νησιού, βρήκε έναν σάκο ο οποίος περιείχε μέσα μια μικρή περιουσία.
 
Όταν τον άνοιξε, υπήρχαν 23 χιλιάδες ευρώ σε χαρτονομίσματα και πάπα πολλά τιμαλφή, η αξία των οποίων εκτιμάται πως ξεπερνούν τις 50 χιλιάδες ευρώ.
 
Χωρίς δεύτερη σκέψη, ο Λιμενικός-υπόδειγμα, παρέδωσε τον σάκο στις αρχές, οι οποίες και άρχισαν να ερευνούν σε ποιον ανήκουν τόσα πολλά χρήματα και χρυσαφικά.
 
Και κυρίως αν πρόκειται για προϊόν κλοπής.
 
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο σάκος ανήκει σε  μία ξένη γυναίκα που βρίσκεται στο νησί τους τελευταίους μήνες.
 
Πολλά μπράβο στον αρχικελευστή Άγγελο Χατζηνικολάου.
 
Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού ΛΣ Κυκλάδων Θανάσης Μπερτσιάς, έγραψε για τον αρχικελευστή:
 
«ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΕΛΕΥΣΤΗ ΛΣ ΧΑΤΖΙΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΟΠΟΥ ΕΞΑΡΕΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ,ΚΑΘΩΣ Ο ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΒΡΗΚΕ ΣΑΚΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΕΙΧΕ 22.585€ ΚΑΙ ΤΙΜΑΛΦΗ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΟΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΛΧ ΝΑΞΟΥ.ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΕΞΥΨΩΝΕΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ.ΑΓΓΕΛΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!!!!»
 
portcity.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis