Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:44 | 20/04/2016

Ανακοινωθηκαν σήμερα απο το Λιμενικό οι επιτυχόντες δόκιμοι στις αθλητικές δοκιμασίες. Ο Πίνακας με τα στοιχεία των υποψηφίων Δοκίμων Λιμενοφυλάκων αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Λιμενικού. 

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση και δείτε τα ονόματα ΕΔΩ

1. Ανακοινώνεται ότι ο αλφαβητικός (πρώτα τα στοιχεία των γυναικών υποψηφίων) Πίνακας υποψηφίων Δοκίμων Λιμενοφυλάκων έτους 2015, οι οποίοι συμμετείχαν στα προβλεπόμενα από τις ισχύουσες διατάξεις αγωνίσματα των Αθλητικών δοκιμασιών και επέτυχαν, αναρτήθηκε την 20-04-2016 ημέρα Τετάρτη στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής καθώς και στο κτίριο του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1-Ε2.

2. Οι υποψήφιοι οι οποίοι δεν περιλαμβάνονται στον ανωτέρω Πίνακα, αποκλείονται του διαγωνισμού.

3. Οι υποψήφιοι που συμμετείχαν και επέτυχαν σε όλες τις Αθλητικές δοκιμασίες, εξαιρουμένων των υποψηφίων της Κατηγορίας (γ) της παρ. 1 του Κεφαλαίου Α΄ της οικείας Προκήρυξης,υποβάλλονται σε γραπτές εξετάσεις στα προβλεπόμενα μαθήματα οι οποίες θα διεξαχθούν την 07 και 08-05-2016, ημέρες Σάββατο και Κυριακή αντίστοιχα,στο Κεντρικό Κτίριο του Πανεπιστημίου Πειραιώς (Μ. ΚΑΡΑΟΛΗ & Α. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 80, ΠΕΙΡΑΙΑΣ), σύμφωνα με Πρόγραμμα Γραπτών Εξετάσεων που θα γνωστοποιηθεί στους υποψηφίους με νεώτερη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Λ.Σ.– ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και με ανάρτηση στο κτίριο του Αρχηγείου του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..

 

 

onalert.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis