Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:18 | 13/09/2020

Η τεράστια απογοήτευση του συνόλου των υπηρετούντων, στον έναν εκ των βασικότερων πυλώνων σταθερότητας, δημοκρατικής καθώς και εύρυθμης λειτουργίας του κράτους που νοιάζεται πραγματικά για το σύνολο των πολιτών της χώρας μας, είναι πέραν από έκδηλη και οριοθετούμενη πλέον εντός της κόκκινης γραμμής της ασυνέπειας λόγων και πράξεων της σημερινής επίσημης πολιτείας η οποία τηρεί κατά γράμμα όσα έπραξαν και οι προκατοχοί της διαχρονικά...

Ο Έλληνας Αστυνομικός ήταν είναι και θα συνεχίσει να είναι ο μεγαλύτερος αδικημένος άσχετα αν το ανιδιοτελές έργο του με βάσει το λειτούργημα που επιτελεί είναι πρακτικά μη μετρήσιμο!

Το συνδικαλιστικό κίνημα του κλάδου μας μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, που ουσιαστικά οι οποίες προσδοκίες στα πλαίσια των εξαγγελιών του κυρίου Πρωθυπουργού σύμφωνα με δική του πρωτοβουλία λίγους μήνες νωρίτερα για προσωπική του φροντίδα για τον κλάδο μας σε διάγγελμα του, μας εξαιρεί εν τέλει από όλα, δεν έχει λοιπόν την πολυτέλεια να υποστείλει τη σημαία των δίκαιων αιτημάτων του, αλλά αντιθέτως θα πρέπει να το εκλάβει ως μία τεράστια ευκαιρία για επανεκκίνηση!

Βασική προϋπόθεση αποτελεί η προσήλωση στο στόχο και η αποφυγή φαινομένων εσωστρέφειας και ανούσιων αντιπαραθέσεων για λόγους σκοπιμότητας και μικροπαραταξιακών συμφερόντων...

Ας μην λησμονούμε ότι για τις καθημερινές μάχες που δίνει το σύνολο των συναδέλφων, δεν του αξίζουν τέτοιες συμπεριφορές...

Άλλωστε καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε όλοι μας, την σοβαρή εκκρεμότητα της προσφυγής από την Ομοσπονδία μας, που έχει κατατεθεί στο ανώτατο δικαστήριο της χώρας μας το Σ.τ.Ε. (μας δικαίωσε ήδη μία φορά το 2014) και αφορά την αντισυνταγματικότητα του νέου μισθολογίου που μας διέπει (2017), αλλά και την εκκρεμότητα με το βαθμολόγιο.

Αυτή θα είναι "η μάχη των μαχών" και εκεί η επίσημη πολιτεία θα είναι αναγκασμένη να τηρήσει κατά γράμμα την οποία απόφαση της δικαιοσύνης!

Ο Έλληνας Αστυνομικός πάρα την διαχρονικά έμπρακτη αδιαφορία όλων των κυβερνήσεων θα συνεχίσει απαρέγκλιτα να επιτελεί το επικίνδυνο και ανθυγιεινό λειτούργημά του στο μετερίζι του Έβρου και της νησιωτικής Ελλάδας για το μεταναστευτικό, καθώς και σε όλη την επικράτεια για την ανασχεσή της υγειονομικής κρίσης λόγω της πανδημίας και φυσικά όπου αλλού του ζητηθεί, προς όφελος πάντα του κοινωνικού συνόλου χωρίς καμία έκπτωση πιστός στον όρκο που έχει δώσει!

Ας το θυμούνται όλοι αυτό...


Λάζαρος ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ
Μέλος του Δ.Σ της Ε.Α.Υ.Θ
Αντιπρόσωπος στην ΠΟΑΣΥ
Μέλος του ΕΚΑ Θεσσαλονίκης

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis