Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:18 | 02/04/2019

"Μάλλον οι Αστυνομικοί των ΑΤ, ΤΑ και των ΤΔΜ δεν δουλεύουν αρκετά..

[custom:google-ads]
 
Στο παραπάνω συμπέρασμα καταλήγει οποίος διαβάσει την πρόταση του εσωτερικού κώδικα μεταθέσεων του προέδρου της ένωσης της πόλης μας. Πολύ καλή η σκέψη του να πριμοδοτήσει αυτούς που αποδεδειγμένα εκτελούν εξωτερική υπηρεσία στις Διευθύνσεις Άμεσης Δράσης και Αστυνομικών Επιχειρήσεων, τους πολύτεκνους κτλ αλλά τα καλά σταματούν εκεί. Δυστυχώς είτε από άγνοια, καθώς κανένας από το προεδρείο της ένωσης δεν έχεις κάτσει ποτέ Αξιωματικός Υπηρεσίας ή πέραν του ενός δεν υπηρετεί στα μάχιμα Αστυνομικά Τμήματα, Τμήματα Ασφαλείας και Τμήματα Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης ξέχασαν να τα αναφέρουν. Η χειρότερη έκδοση είναι βέβαια ότι πριμοδοτούν τις υπηρεσίες που υπηρετούν οι ίδιοι (ή συνεργάτες εντός και εκτός Θεσσαλονίκης) ώστε να διασφαλίσουν τους ψηφοφόρους τους. Ναι οι Αστυνομικοί που υπηρετούμε σε Υπηρεσίες επιπέδου Τμήματος είμαστε πολλοι λιγότεροι. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η ένωση μας δεν πρέπει να διαφυλάξει και τα δικά μας συμφέροντα.
 
Κύριε πρόεδρε και στις δύο περιπτώσεις είναι τραγικό το ατόπημα, πολλάκις σας έχουν ζητήσει εκλεγμένοι αντιπρόσωποι να μας συγκεντρώσετε ώστε να γίνει εποικοδομητική συζήτηση ειδικά πάνω σε ένα τέτοιο σοβαρό θέμα. Η λειψανδρία στα ΑΤ είναι ίσως χειρότερη από κάθε άλλη Υπηρεσία, τα ΤΑ λειτουργούν με το μισό προσωπικό, αναγκάζονται και βγάζουν κοινά οχήματα και συμπληρώνουν τις βάρδιες με αποσπάσεις, από την άλλη τα τμήματα διαχείρισης μετανάστευσης ετοιμάζονται για ακόμα ένα καυτό καλοκαίρι. Είναι τουλάχιστον κοροϊδία απέναντι στο προσωπικό αυτών των υπηρεσιών το σχέδιο που δημοσιεύσατε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Aναλυτικές οδηγίες σχετικά με την έκδοση και φόρτιση των προσωποποιημένων καρτών για τις μετακινήσεις με τα Μ.Μ.Μ.

 
Καθώς έχουμε βρεθεί αμέτρητες φορές θύματα διαταγών που χρειάστηκαν χρόνια να αλλάξουν καλό θα ήταν οποιαδήποτε τόσο σοβαρή πρόταση να συζητείται ενδελεχώς και όχι απλά να παρουσιάζεται γιατί πρέπει να παρουσιαστεί κάποιο υποτυπώδες έργο. Η θέσπιση ενός εσωτερικού κώδικα μεταθέσεων είναι μία επιτακτική ανάγκη αλλά πρέπει να γίνει με τους σωστούς όρους και χωρίς να μπαίνουν προσωπικά ή συνδικαλιστικά συμφέροντα στην μέση. Ακρογωνιαίος λίθος αυτής της πρότασης πρέπει να είναι η προστασία των συναδέλφων που μετακινούνται χωρίς δική τους αίτηση."
 
Κοκονάς Αριστείδης,
Αντιπρόσωπος της ΕΑΥΝΘ στην ΠΟΑΣΥ
Μέλος ΕΚΑ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis