Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:27 | 14/01/2017

«Καμπάνα», αλλά με αναστολή, έριξε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε έναν 43χρονο Έλληνα που έβαλε φωτιά έξω από το αστυνομικό τμήμα της Σκιάθου... μαρσάροντας με τη μοτοσικλέτα του και, όταν συνελήφθη, τα «έσπασε» στο γραφείο του αξιωματικού υπηρεσίας!

Ο αστυνομικός του τμήματος που είχε τρέξει ακούγοντας την εκκωφαντική φασαρία έξω από το κτίριο, κατέθεσε στο δικαστήριο ότι η μηχανή του 43χρονου έβγαζε σπινθήρες με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά, την οποία έσβησε ο ίδιος χρησιμοποιώντας πυροσβεστήρα! Αμέσως μετά, συνέλαβε τον δράστη και τον οδήγησε στο γραφείο του τμήματος, όπου όμως εκείνος βγήκε εκτός εαυτού και έσπασε ένα τζάμι!

Αυτό που έσωσε τον 43χρονο, ήταν ότι είχε αποκαταστήσει ο ίδιος τη ζημιά που προκάλεσε. Το δικαστήριο του αναγνώρισε αυτό το ελαφρυντικό και του επέβαλε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών με αναστολή για αντίσταση, διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας και διακεκριμένη φθορά αντικειμένου που προορίζεται για κοινό όφελος. Ωστόσο, δεν τον άφησε ελεύθερο, καθώς επέστρεψε στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου Πατρών όπου κρατείται για άλλες υποθέσεις!

Διαβάστε περισσότερα στο: protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis