Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:14 | 05/08/2018

Η τραγική ιστορία της μητέρας και του έξι μηνών βρέφους που βρέθηκαν στη θάλασσα στο Κόκκινο Λιμανάκι μαζί με εκατοντάδες άλλους εγκλωβισμένους για να γλιτώσουν τη ζωή τους από τη φωτιά στο Μάτι συγκίνησε όχι μόνο τους Έλληνες, αλλά και την παγκόσμια κοινότητα. 

Το μωράκι δεν άντεξε, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες της μητέρας του να το κρατήσει στη ζωή. Τα ξημερώματα της Παρασκευής (03/08) «έφυγε» και η ηρωίδα μάνα. Η άτυχη Μαργαρίτα νοσηλευόταν στη ΜΕΘ με εγκαύματα σε όλο της το σώμα και προβλήματα στο αναπνευστικό για δώδεκα ημέρες, αλλά δυστυχώς η μοίρα την ήθελε κοντά στο αγγελούδι της.

Αυτή η μητέρα έδωσε ψυχή και σώμα για να κρατήσει ζωντανό το βρέφος της. Πάλεψε με τις φλόγες, τη στάχτη, την έλλειψη οξυγόνου, τη θάλασσα. Η οργή της φύσης, όμως, νίκησε. Πρώτα έφυγε το βρέφος, μετά ακολούθησε και αυτή, δίνοντας όμως σε όλους μας το μεγαλύτερο παράδειγμα αγάπης και αφοσίωσης!

[custom:google-ads]

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Τραγική φιγούρα σε αυτή την ανείπωτη τραγωδία είναι ο πατέρας του βρέφους, πυροσβέστης στο επάγγελμα, ο κόσμος του οποίου γκρεμίστηκε μέσα σε λίγες ημέρες.

Την συμπαράσταση στον άτυχο πατέρα εκφράζει και ο πυραγός και διοικητής του ΠΣ Νέας Μάκρης, Δαμιανός Παπαδόπουλος. «Πρόκειται για έναν εξαιρετικό και πειθαρχημένο επαγγελματία. Την μοιραία εκείνη μέρα είχε ρεπό, αλλά ήταν από τους πρώτους που ήρθε», δήλωσε στην Realnews ο κ. Παπαδόπουλος.

Ειρωνία της τύχης είναι πως το σπίτι της τραγικής οικογένειας στο Μάτι, σύμφωνα με τον πυραγό, δεν έπαθε την παραμικρή ζημιά. «Αν είχαν μείνει σπίτι η γυναίκα με το μωρό, θα είχαν σωθεί από τις φλόγες». 

cnn.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis