Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:29 | 30/01/2020

Μάχη με τον χρόνο προκειμένου να εντοπίσουν τυχόν γιάφκες και κρησφύγετα που χρησιμοποιούσε ο Γιάννης Μιχαηλίδης και οι συνεργοί του, δίνουν στελέχη της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας. Σε αυτό το συμπέρασμα έχουν οδηγηθεί από 5 «ορφανά» κλειδιά που βρέθηκαν στην κατοχή του κατά την διάρκεια της σύλληψης τους.

Την ίδια στιγμή υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας, φαίνονται βέβαιοι πως οι συλληφθέντες είχαν τουλάχιστον 2 συνεργούς που παραμένουν αταυτοποίητοι, καθώς μεταξύ άλλων, εντόπισαν μέσα στο αυτοκίνητο στην Αγία Παρασκευή, ρούχα που δεν ταιριάζουν στον σωματότυπο του Μιχαηλίδη.

Τα στελέχη της αντιτρομοκρατικής εξετάζουν τρία σενάρια  σχετικά με τις προθέσεις τους. Το πρώτο τους θέλει να ετοίμαζαν χτύπημα σε κάποιο άγνωστο μέχρι στιγμής «στόχο».

Το δεύτερο να ήταν έτοιμοι για ληστεία με σκοπό την ενίσχυση του λεγόμενου «επαναστατικού ταμείου»   και το τρίτο, να μετέφεραν τον οπλισμό από μια  γιάφκα σε κάποια άλλη. 

Ο βαρύς οπλισμός έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, ώστε να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε κάποια έκνομη ενέργεια.

Μιχάλης Τεζάρης

newpost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis