Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:48 | 27/07/2018

Σε περιπέτειες έμπλεξε ένας 22χρονος παίκτης του αμερικανικού ποδοσφαίρου που βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, όταν μπέρδεψε περιπολικό της αστυνομίας με ταξί.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Κυριακής ο Μπρέιντι Ράιφ, μέλος της ομάδας φούτμπολ του Πανεπιστημίου της Αϊοβα, είχε καλέσει ταξί για να πάει στο σπίτι του.

[custom:google-ads]

Όντας υπό την επήρεια αλκοόλ, ο νεαρός αμυντικός εντόπισε ένα αυτοκίνητο παρκαρισμένο σε κάποιο σημείο της πανεπιστημιούπολης και νόμιζε πως ήταν το ταξί που είχε καλέσει. Άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού για να μπει μέσα, αλλά διαπίστωσε πως η θέση ήταν πιασμένη. Δεν πτοήθηκε, άνοιξε την πίσω πόρτα και μπήκε μέσα.

Μόνο που το όχημα δεν ήταν ταξί, αλλά περιπολικό και μέσα βρίσκονταν δύο αστυνομικοί που προσπαθούσαν να καταλάβουν τι ακριβώς έκανε ο 22χρονος. Τον ρώτησαν αν πιστεύει πως το αυτοκίνητο στο οποίο έχει μπει είναι ταξί και αυτός απάντησε καταφατικά, λέγοντάς τους να τον πάνε σπίτι του.

«Αυτή είναι η δουλειά σας, μας είπε», ανέφερε χαρακτηριστικά ένας από τους αστυνομικούς του περιπολικού.

Ο Ράιφ υποβλήθηκε σε αλκοτέστ όπου διαπιστώθηκε ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ -δύο φορές πάνω από το όριο- και συνελήφθη για μέθη. Πέρασε το βράδυ του στο κρατητήριο της Κομητείας Τζόνσον και στις 9.30 το πρωί αφέθηκε ελεύθερος, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο προπονητής της ομάδας του Πανεπιστημίου, Κερκ Φέρεντζ ενημερώθηκε για το περιστατικό και τον απέκλεισε από το πρώτο ματς της σεζόν, καθώς επίσης και από κάποιες άλλες δραστηριότητες της ομάδας…

Πηγή: lamianow.gr

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis