Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:00 | 26/09/2016

Παραθέτουμε το κείμενο σχολιασμού της επικαιρότητας αστυνομικού, με τίτλο επιλογής, "Εξόφληση πολιτικών γραμματίων..." 

Η αριβιστική διαχείριση των ζητημάτων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη απο τον Νίκο Τόσκα αποτελεί την απόλυτη ιλαροτραγωδία.

Η ανάδειξη του αποδομητικού έργου που επιτελεί ο Τόσκας και το επιτελείο του, καθώς και της ευρύτερης κυβερνητικής πολιτικής που ακολουθείται στα ζητήματα της Δημόσιας Τάξης αποτελεί μια διαδικασία αναγνώρισης προθέσεων και χαρτογράφησης επιδιώξεων.

Το πολιτικό γραμμάτιο του Σύριζα προς τον αναρχικό χώρο εξοφλήθηκε με τον πλέον γενναιόδωρο τρόπο με την έλευση του Νίκου Τόσκα στο Υπουργείο Προ.Πο.

Η πλήρης αποδιοργάνωση της Αστυνομίας και η στοχοποίηση Υπηρεσιών και προσωπικού με καθεστωτικές μεθοδεύσεις, προς τέρψιν των ακραίων και περιθωριακών στοιχείων της κοινωνίας είναι η προσφορά του Νίκου Τόσκα στην κοινωνία και τον τομέα της Δημόσιας Ασφάλειας, την οποία έδωσε όρκο να υπηρετεί με ευσυνειδησία.

Τα μέχρι τώρα πεπραγμένα της θητείας του Τόσκα αποδεικνύουν με τον πλεόν εμφατικό τρόπο οτι κύριο μέλημα της Κυβέρνησης Σύριζα είναι η εξυπηρέτηση των αιτημάτων του αναρχικού χώρου με κάθε τίμημα.

Η συνολική στάση και οι δραστηριότητες της πολιτικής ηγεσίας επιτρέπουν την εκδήλωση καθώς και την αύξηση των περιστατικών βίας και επιθέσεων , καθιστώντας την Αστυνομία απλό παρατηρητή και δημιουργώντας όλες τις προϋποθέσεις για την ανεμπόδιστη δράση των ακραίων παρακρατικών ομάδων.

Κύριος υπεύθυνος για την επικίνδυνη και ανεύθυνη πολιτική είναι ο Νίκος Τόσκας, ο οποίος σε αντίθεση με την υπεύθυνη θητεία του προκατόχου του, Γιάννη Πανούση, φροντίζει να προκαλεί με την ανευθυνότητα λόγων και έργων, θέτοντας σε κίνδυνο ζωές πολιτών και Αστυνομικών.

Το καλοκαίρι του 2015, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση για τη χώρα και τους πολίτες, εν μέσω capital control και ενός αρκετά πολωμένου κλίματος εν όψει του δημοψηφίσματος και τη συχνή πραγματοποίηση μεγάλων συγκεντρώσεων σε μικρά χρονικά διαστήματα, οι εκδηλώσεις περιστατικών βίας ήταν ελάχιστες. Οι ελάχιστες παρεκτροπές που ξεκίνησαν να δημιουργηθούν, αντιμετωπίστηκαν εν τη γενέσει τους.

Η θητεία του Κυρίου Πανούση χαρακτηρίζεται απο απόλυτη συνέπεια και υπευθυνότητα, δημιουργώντας συγκρούσεις και αγεφύρωτες αποστάσεις με τον κομματικό μηχανισμό που σταδιακά οδήγησαν και στην απομάκρυνση του, με την ολοκλήρωση του Κυβερνητικού σχήματος.

Οι ευθύνες για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί βαραίνουν αποκλειστικά τον Νίκο Τόσκα και σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αποδοθούν. Η ανευθυνότητα και ο αριβισμός των  πολιτικών προσώπων πρέπει να τιμωρούνται παραδειγματικά.


υγ. Η φαινομενική ισχυροποίηση των χαϊδεμένων παιδιών του Σύριζα , της αναρχικής ομάδας Ρουβίκωνας, οφείλεται σε έναν και μόνο λόγο, στη διάλυση της Ομάδας Δ.ΕΛ.Τ.Α. Άν κάποιος πολιτικός σκοπεύει να αντιμετωπίσει τους παρακρατικούς μηχανισμούς, τότε η επανασύσταση της Ομάδας Δ.ΕΛ.Τ.Α  αποτελεί μονόδρομο. Τότε η επίσκεψη στα Εξάρχεια δεν θα αποτελεί οργανωμένη Αστυνομική επιχείρηση αλλά μια εθιμοτυπική επίσκεψη σε μια γειτονιά της Αθήνας και οι διαδικτυακές ψευτοαπειλές των παρακρατικών θα έχουν πάει περίπατο.

 

Πηγή: bloko.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis