Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:12 | 01/09/2016

Απάντηση στην ανακοίνωση της Αστυνομίας σε σχέση με τις δηλώσεις του για το θέμα των μιζών στην περίπτωση της Αραδίππου, εξέδωσε ο δήμαρχος Πάφου. Με την ανακοίνωση του ο Φαίδωνας Φαίδωνος, «χοντραίνει» το παιγνίδι των εκατέρωθεν κατηγοριών και υπονοουμένων, θέτονας ερωτήματα που σχετίζονται με τη δολοφονία Καλοψιδιώτη και εμπλέκει ευθέως στελέχη της Αστυνομίας σε αυτήν.

Ο δήμαρχος Πάφου καλεί τους αρμόδιους της Δύναμης να απαντήσουν, κατά την έκφρασή του, ποιος υπέδειξε στον εγκέφαλο της δολοφονίας Καλοψιδιώτη ότι παρακολουθείται και πρέπει να προσέχει, ποιόν στιγμάτισε η Ιντερπόλ Βελιγραδίου ως πληροφοριοδότη του οργανωμένου εγκλήματος και ποιοί ενημέρωσαν τους δολοφόνους όταν αφίχθηκαν στα κατεχόμενα ότι η Αστυνομία τα γνωρίζει όλα.

«Έχω το θάρρος της γνώμης μου και με παρρησία αναφέρω ότι είναι μέλη της Αστυνομίας που προέβησαν στις πιο πάνω ενέργειες», τονίζει. «Και αυτό το γνωρίζουμε όλοι καλά. Με βάση λοιπόν το δεδομένο αυτό, δεν φοβάμαι αν η Αστυνομία θα διαρρεύσει την κατάθεσή μου, είμαι σίγουρος για αυτό. Σέβομαι και εκτιμώ βαθύτατα τις άοκνες προσπάθειες που καταβάλλει ο κάθε έντιμος αστυνομικός και αξιωματικός της Δύναμης για την επιβολή του νόμου και την προστασία της κοινωνίας μας. Η ηγεσία της Αστυνομίας οφείλει να προβληματιστεί για τη δύσκολη θέση που φέρνουν το κάθε ευσυνείδητο μέλος της τα φαινόμενα που αποκαλύπτονται».

Η ανακοίνωση του Αρχηγείου, καταλήγει στην ανακοίνωση του ο δήμαρχος Πάφου, περιέχει αρκετές ανακρίβειες, οι οποίες σύντομα θα αποκαλυφθούν και οι συντάκτες της θα μείνουν εκτεθειμένοι.

Πηγή: Ο Φιλελεύθερος
Γράφει: Ντόρα Χριστοδούλου

offsite.com.cy

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis