Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:59 | 09/08/2015

Θέμα: “Αντικαταστατικές ενέργειες Προέδρου ΠΟΕΠΛΣ”

Με μεγάλη μας λύπη, διαπιστώνουμε ότι η ΠΟΕΠΛΣ έχει επιτύχει την πολυπόθητη «αλλαγή πορείας» ! Μία αλλαγή πορείας η οποία εκφράζεται κατά κύριο λόγο από τον πρόεδρο της ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ Αθανάσιο ο οποίος λειτουργεί πλέον ως νέος «δικτάτορας», φέρνοντας μία νέα εποχή στον συνδικαλιστικό μας φορέα του «αποφασίζω και διατάζω», κινούμενος πλήρως αντικαταστατικά.


Χωρίς να τεθεί θέμα στο Διοικητικό Συμβούλιο, χωρίς να παρθεί καμία απολύτως απόφαση από το διοικητικό συμβούλιο, αποφασίστηκε (από ποιόν / ποιους;) το τέλος της συνεργασίας με τον νομικό σύμβουλο της ΠΟΕΠΛΣ κ .ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟ Γεώργιο. Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ειδικός για διοικητικά-εργασιακά θέματα, ήταν ο κύριος υπεύθυνος της νικηφόρας πορείας με την μνημειώδη απόφαση του ΣΤΕ και την καταδίκη της κυβέρνησης και επιστροφή κατα 50% των όσων παρανόμως μας παρακρατήθηκαν από τους μιςθούς μας από την 01/08/12 και μετά.


H αντικατάσταση του, από άλλη νομικό σύμβουλο έγινε πάλι χωρίς καμία απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΟΕΠΛΣ.
 

2ο παράπτωμα μέσα σε μία ημέρα, είναι ο ορισμός υπευθύνων Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. για τα πλωτά μέσα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και πάλι χωρίς να τεθεί θέμα στο Διοικητικό Συμβούλιο, χωρίς να παρθεί καμία απολύτως απόφαση από το διοικητικό συμβούλιο, αποφασίστηκε (από ποιόν / ποιους;) και ορίστηκαν υπεύθυνοι της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. για τα πλωτά περιπολικά σκάφη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Το μέλος του ΔΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ Μιχαήλ καθώς και αντιπρόσωπος της ΠΟΕΠΛΣ, μη εκλεγμένος υποψήφιος με την “αλλαγή πορείας” και εννοείται μη εκλεγμένο μέλος του ΔΣ της ΠΟΕΠΛΣ. Άραγε, τί “γραμμάτια” αποληρώνονται με αυτήν την τοποθέτηση;
 

Καλείται ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΕΠΛΣ που υπέγραψε την σχετική ανακοίνωση ΚΑΜΒΥΣΗΣ Σαράντος ο οποίος έχει κάνει σημαία στην συνδικαλιστική του δράση την τήρηση της καταστατικότητας, να παρέχει εξηγήσεις.
 

Καλείται ο πρόεδρος της ΠΟΕΠΛΣ ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ Αθανάσιος να δώσει επιτέλους ένα άμεσο τέλος στην κατρακύλα που έχει επιφέρει στην ΠΟΕΠΛΣ στην σύντομη αλλά συνάμα καταστροφική θητεία του. Σας υπενθυμίζουμε ότι αποτελείται αιρετό μέλος της Ομοσπονδίας του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ και δεν είστε ΜΟΝΑΡΧΗΣ μιας βασιλοκρατούμενης οργάνωσης.
 
Τα μέλη του ΔΣ της ΠΟΕΠΛΣ
 
ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑΣ Φώτιος     ΚΟΡΙΖΗΣ Ιωάννης              ΜΠΑΤΣΟΜΙΤΗΣ Ευθύμιος
ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ Χρήστος   ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Γεώργιος ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ Χρήστος

 

http://peiratikoreportaz.blogspot.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis