Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:44 | 07/04/2016

Τέσσερις νεαροί Έλληνες, από τους οποίους αναγνωρίστηκαν δυο, ήταν οι δράστες της επιδρομής που είχε γίνει τη νύχτα της 1ης Δεκεμβρίου στη Λάρισα και δυο κοντινά της χωριά. Η σπείρα είχε διαρρήξει το σπίτι μιας γυναίκα, είχε ληστέψει μια άλλη και είχε αρπάξει την τσάντα μιας τρίτης.

Από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας ταυτοποιήθηκαν δυο από τους νεαρούς κακοποιούς ηλικίας 22 και 20 χρόνων, σε βάρος των οποίων και των δύο αγνώστων ακόμη συνεργών τους σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν εμπλέκονται και σε άλλα αδικήματα.

Οι δράστες διέρρηξαν αρχικά την μπαλκονόπορτα του διαμερίσματος 1ου ορόφου μιας 24χρονης, άρπαξαν 200 ευρώ, ένα κινητό, προσωπικά έγγραφα και το κλειδί του Ι.Χ. αυτοκινήτου της και διέφυγαν με αυτό. Πήγαν στο Κιλελέρ, όπου εισέβαλαν από την ανασφάλιστη πόρτα στο σπίτια μιας 60χρονης, την απείλησαν με μαχαίρι, τη χτύπησαν και άρπαξαν διάφορα κοσμήματα, 110 ευρώ, ένα κινητό και άλλα αντικείμενα. Πριν εγκαταλείψουν το κλεμμένο Ι.Χ. στη Λάρισα όπου βρέθηκε, πήγαν στη Νίκαια όπου ένας από αυτούς άρπαξε την τσάντα μιας 62χρονης πεζής με 50 ευρώ, δύο κινητά και διάφορα αντικείμενα.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis