Μέτρα αυτοπροστασίας και οδηγίες προς τους Πυροσβέστες - Θα μεταφέρουν τους Έλληνες από την Ιταλία - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
Μέτρα αυτοπροστασίας και οδηγίες προς τους Πυροσβέστες - Θα μεταφέρουν τους Έλληνες από την Ιταλία - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Με ειδικές στολές και όλα τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπει το πρωτόκολλο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας θα μεταφέρουν με υπηρεσιακά λεωφορεία τους Έλληνες που αναμένονται απόψε στο λιμάνι της Πάτρας από την Ανκόνα της Ιταλίας. 

Νωρίτερα ο Συντονιστής των Πυροσβεστικών Υπηρεσίων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου – Ιονίων Νήσων Γιάννης Πετρούτσος, μίλησε μαζί τους δίνοντας τις τελευταίες οδηγίες.

111_0.jpg

2222.jpg

Στο χώρο του λιμανιού αυτή την ώρα βρίσκονται δυο λεωφορεία και αναμένουν την άφιξη των 107 ταξιδιωτών από τους 244 συνολικά. Οι υπόλοιποι "κατέβηκαν" στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.Υπενθυμίζεται πως στο χώρο βρίσκεται κλιμάκιο της Υγειονομικής Υπηρεσίας με επικεφαλής τον Αργύρη Αγγελόπουλου, Προϊστάμενο του Υγειονομικού, που θα ελέγξει τους αφιχθέντες από την Ιταλία.Οι επιβάτες του πλοίου, έχουν ήδη καταγραφεί από τις Αρχές και θα μπουν σε καραντίνα 14 ημερών στο σπίτι τους.

Παρόντες είναι ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης και ο Διευθυντής της Περιφέρειας Γιάννης Μάκκας.

90990175_147786593202657_1629899230808113152_n.jpg

Τέσσερα είναι τα άτομα που έχουν δηλώσει ότι θα μείνουν στην Πάτρα. Για αυτούς το σχέδιο του ΟΛΠΑ προβλέπει, μεταφορά στο σπίτι τους με όχημα, στο οποίο θα βρίσκεται μόνο ο οδηγός και ένας, ένας από τα άτομα. 

Επίσης, το σχέδιο προβλέπει τη μεταφορά των υπολοίπων για Αθήνα με δύο πούλμαν. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, έχει προβλεθεί να καλυφθεί η μισή χωρητικότητα των πούλμαν

purosvestiki_koronoios_3.jpg

purosvestiki_koronoios_1_1.jpg

tempo24.news