Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:58 | 13/11/2019

Την 11-11-2019 είχαμε τα μέτρα τάξης στη Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, κατά την αναχώρηση του προέδρου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας κ. Σι Τζινπίνγκ.

Όλοι οι συνάδελφοι εκτέλεσαν άψογα τα καθήκοντά τους ενώ απο πλευράς διοίκησης δόθηκαν οι δέουσες εντολές , οδηγίες και κατευθύνσεις με θετικό αποτύπωμα τόσο για την χώρα μας όσο και το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας. Ευχόμαστε ανάλογη συνέχεια και στο μέλλον .

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να επισημάνουμε τον προβληματισμό των συναδέλφων της ΔΑΑΑ, ιδιαίτερα αυτών που εκτελούν υπηρεσία στον έλεγχο διαβατηρίων, σχετικά με τις πέντε αλλαγές και να τονίσουμε ότι η θέση μας είναι να παραμείνουν όπως έχουν.

Σεβόμαστε απόλυτα το υφιστάμενο ΠΔ 394/2001 πλην όμως θεωρούμε ότι οποιαδήποτε αλλαγή στις βάρδιες δεν θα επιφέρει ιδιαίτερα αποτελέσματα.

Το προβλημα έχει δημιουργηθεί απο την έλλειψη προσωπικού που υπάρχει τα τελευταία χρόνια και θα λυθεί μόνο με την ενίσχυση της ΔΑΑΑ απο έμψυχο δυναμικό.

Οι συναδελφοι που υπηρετούν στην ΔΑΑΑ έχουν αποδείξει ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν στις ιδιαίτερες συνθήκες και απαιτήσεις.

Η πολιτεία οφείλει να ενισχύσει την εν λόγω υπηρεσία απαντώντας με αυτό τον τρόπο στον αυξημένο ζήλο και την προθυμία των συναδέλφων.

Μόνο το φιλότιμο δεν φτάνει!!!!

ΠΛΑΦΟΥΝΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΑΣΥ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis