Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:44 | 11/12/2016

Από τα στοιχεία που συνέλεξαν στα Ιωάννινα οι άνδρες της τοπικής Δίωξης Ναρκωτικών, έφθασαν ως την Αθήνα και συγκεκριμένα στην περιοχή του Ταύρου για να εντοπίσουν το… «σούπερ μάρκετ» ναρκωτικών που είχε στήσει ένας 51χρονος Αλβανός με ουσίες για κάθε γούστο.

Στην αποθήκη που χρησιμοποιούσε ως «καβάντζα» ο αλλοδαπός, βρέθηκαν 38 δέματα και συσκευασίες έτοιμες προς πώληση, οι οποίες περιείχαν 41 κιλά και 230 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Έτοιμες για πώληση ή άμεση χρήση, ήταν άλλες τρεις συσκευασίες με μικροποσότητες κοκαΐνης, ηρωίνης και κάνναβης, ενώ στον χώρο κατασχέθηκαν ακόμη τέσσερα γυάλινα δοχεία με μεθαδόνη βάρους 227,8 γραμμαρίων, ένα χασισόδεντρο ύψους 0,19 εκατοστών, πλήθος νάιλον συσκευασίες για την πώληση ναρκωτικών και τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές.

Ο 51χρονος συνελήφθη και στην κατοχή του κατασχέθηκαν 180 ευρώ ως προερχόμενα από τις πωλήσεις των παράνομων ουσιών. Η Δίωξη Ναρκωτικών Ιωαννίνων συνεχίζει την προανάκριση, ενώ ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Την ίδια κατηγορία αντιμετωπίζει και μια 35χρονη Ελληνίδα που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε περιοχή της Πέλλας, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και την κατοχή της κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 8,4 γραμμάρια ηρωίνης. Την προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Γιαννιτσών.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis