Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:29 | 24/06/2018

Αναγνώστης του Policenet.gr , μέσω μηνύματος της σελίδα μας στο fb, έστειλε το παρακάτω κείμενο, το οποίο αφορά γεγονότα της χθεσινής ημέρας (Σάββατο):

Αγαπητό policenet θα ήθελα να σας επισημάνω και να σας αναδείξω μια αξιέπαινη πράξη η πραγματοποιήθηκε από Αστυνομικούς του Α.Τ Σικυωνίων!!!

Την σήμερον 23/6/2018 και ώρα 12.15 επισκέφτηκα συγγενικό μου πρόσωπο το οποίο διαμένει σε πολύ κοντινή απόσταση από το Α.Τ Σικυωνίων αφήνοντας το ιδιωτικό μου μέσο (ποδήλατο) πλησίον του Α.Τ.

Τελειώνοντας την επίσκεψη μου και φεύγοντας για να πάρω το ποδήλατο μου διαπίστωσα ότι είχε κλαπεί αφού δεν υπήρχε στο χώρο που το άφησα.

Αμέσως πήγα στον Αξιωματικό Υπηρεσίας του Α.Τ Σικυωνίων αρχιφύλακα Κ.Σ για να του υποβάλλω την κλοπή και ο οποίος με εξυπηρέτησε με απύθμενο ενδιαφέρον και συμπαράσταση!!!

Τελειώνοντας την δήλωση κλοπής ο Αξιωματικός Υπηρεσίας αρχιφύλακας Κ.Σ μαζί τον αρχιφύλακα Κ.Α ο οποίος εκτελούσε υπηρεσία εποχούμενης περιπολίας αξιοποιώντας κατάλληλες πληροφορίες μετέβηκαν σε σχετικό σημείο και εντόπισαν το ποδήλατο μου και το έφεραν στο Α.Τ για να μου το παραδώσουν.

Αμέσως τους ευχαρίστησα κάνοντας με να νιώθω ιδιαίτερη περηφάνια και συγκίνηση για τον επαγγελματισμό που υπέδειξαν!!!

Με αμέριστη δεξιοτεχνία και κρατώντας υψηλά το Αστυνομικό φρόνημα και το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης και δικαιωσύνης κατάφεραν να εξιχνιάσουν την κλοπή σε χρόνο λιγότερο από 10 λεπτά μετά από την δήλωση που υπέβαλλα!!!

Προβάλλοντας κατά αυτόν τον τρόπο την αξία τους και κάνοντας υπερήφανη την τοπική κοινωνία που διαθέτει τόσο "καλούς" Αστυνομικούς!!!

Συγχαρητήρια!!!

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis