Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:29 | 03/06/2018

Μήνυμα μέσω Twitter για την ημέρα τιμής των Απόστρατων της Ελληνικής Αστυνομίας, που εορτάζεται σήμερα των Αγίων Πάντων, έστειλε ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, και πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Βασίλης Κικίλιας. 

"Κυριακή των Αγίων Πάντων σήμερα, ημέρα τιμής των Απόστρατων της Ελληνικής Αστυνομίας. Αναγνωρίζουμε την προσφορά τους, τους σεβόμαστε και τους τιμούμε. Καλημέρα!", έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό.

Δείτε το tweet

 

 

Κυριακή των Αγίων Πάντων σήμερα, ημέρα τιμής των Απόστρατων της Ελληνικής Αστυνομίας. Αναγνωρίζουμε την προσφορά τους, τους σεβόμαστε και τους τιμούμε.
Καλημέρα!


Η εορτή των Αγίων Πάντων (κινητή εορτή) έχει καθιερωθεί ως επίσημη ημέρα εκδήλωσης τιμής προς το εν αποστρατεία προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας. Κατά την ημέρα αυτή διοργανώνονται εκδηλώσεις προς τιμήν των αποστράτων τόσο σε κεντρικό επίπεδο όσο και περιφερειακά στις Αστυνομικές Διευθύνσεις της Χώρας. 

Η θεσμοθέτηση του εορτασμού της Ημέρας προς τιμή των αποστράτων έγινε από το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας με σκοπό την αναγνώριση της προσφοράς τους καθώς και για την ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ του εν ενεργεία και εν αποστρατεία αστυνομικού προσωπικού. 

onalert.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis