Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:29 | 28/10/2018

Ημέρα σύμβολο για την ιστορία του Ελληνισμού αποτελεί η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940. Πριν από 78 χρόνια οι πατεράδες μας και οι παππούδες μας είπαν το μεγάλο «ΟΧΙ» στην εθνική ταπείνωση και την κηδεμονία. Και σήμερα, το Ελληνικό Έθνος ξαναζωντανεύει και ξαναζεί την αλησμόνητη αυτή εποχή. Όλοι μαζί καλούμαστε να εξάρουμε το ρόλο της αδάμαστης θέλησης ενός λαού που δεν υποκλίθηκε…

Η 28η Οκτωβρίου είναι η ζωντανή απόδειξη του ηρωικού αγώνα των Ελλήνων για εθνική ανεξαρτησία, ελευθερία, πρόοδο και ευημερία. Είναι η ιστορική στιγμή που υπογραμμίζει την ακατανίκητη επιθυμία του λαού μας να ζει και να μεγαλουργεί ελεύθερα και ειρηνικά. Είναι η επιβεβαίωση του μεγαλείου της αστείρευτης δημιουργικής δύναμης και της υπεράνθρωπης ψυχικής αντοχής του Έλληνα. Ας θυμηθούμε λοιπόν, και ας τιμήσουμε τους νεκρούς του '40 και ας σηκώσουμε ψηλά το εθνικό μας σύμβολο, τη Σημαία μας.

Σήμερα, το μήνυμα της επετείου είναι, περισσότερο από ποτέ, επίκαιρο. Με πυξίδα τα ιδανικά της ελευθερίας και του πατριωτισμού που ενέπνευσαν τους αγωνιστές της γενιάς του Σαράντα, θα σταθούμε αντάξιοι απέναντι στην Ιστορία μας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis