Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:19 | 24/12/2015

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Η εκλογή μου στη θέση του Προέδρου της Ομοσπονδίας αποτελεί το επιστέγασμα της 20χρονης συμμετοχής και δράσης μου στα συνδικαλιστικά δρώμενα των Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.


Η εμπιστοσύνη που επέδειξε στο πρόσωπό μου η βάση των συναδέλφων με τιμά ιδιαίτερα και με γεμίζει με ευθύνες γιατί γνωρίζω ότι με την επιλογή τους προσδοκούν από μένα απτά αποτελέσματα και λύσεις στα καυτά προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο μας, μέσα σε ένα ιδιαίτερα δυσμενές περιβάλλον που βιώνει η Πατρίδα μας τα τελευταία πέντε χρόνια.
Από την πλευρά μου δηλώνω ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, ευελπιστώντας ότι στην τριετία που έχουμε μπροστά μας θα βελτιωθεί η υπηρεσιακή και ατομική θέση ενός εκάστου, χωρίς να λησμονώ ότι θα απαιτηθεί σκληρός αγώνας και καθημερινή κοινή προσπάθεια.

Σε αυτήν την αγωνιστική πορεία προσβλέπω στη στήριξη όλων και ιδίως του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που συγκροτείται από παλιά και έμπειρα στελέχη αλλά και νέους Αξιωματικούς με θεμιτές φιλοδοξίες και διάθεση προσφοράς. 
Παράλληλα, ως πρόεδρος όλων των Αξιωματικών, θα είμαι, όπως έκανα και ως σήμερα, δίπλα σε όποιον απευθυνθεί στην Ομοσπονδία και για τα απλά και για τα μεγάλα προβλήματα.

Με αυτές τις σκέψεις ευχαριστώ και πάλι όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που πιστεύουν στον αγώνα μας και στηρίζουν την προσπάθειά μας.
Εύχομαι καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία, αισιοδοξία, πίστη και αγωνιστικότητα για τη Πατρίδα, την Αστυνομία και το Συνάδελφο.

Χρόνια Πολλά

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis