Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:44 | 19/12/2014

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς καταθέτει άμεσα μήνυση με αφορμή όσα είπε απόψε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

«Η απόλυτη συκοφαντία και αθλιότητα στην κορύφωσή τους. Ο Πρωθυπουργός καταθέτει άμεσα μήνυση και ζητά την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών», αναφέρει σχετική ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού.

Λίγο νωρίτερα ο κ.Σαμαράς απέστειλε ως παράνομο προϊόν στον εισαγγελέα, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, το μαγνητοσκοπημένο υλικό, που του διαβιβάστηκε από τη Βουλή και αφορά στην καταγγελία του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Στη συνέντευξή του στο Mega ο κ.Χαϊκάλης, ερωτηθείς για τις συνομιλίες που είχε με τον φερόμενο ως μεσάζοντα στην καταγγελία για απόπειρα δωδροδοκίας, Γιώργο Αποστολόπουλο, απαντά ότι δεν γνωρίζει εξ ονόματος ποιου προσώπου ενεργούσε, ωστόσο δήλωσε ότι στη συνομιλία που έχει καταγραφεί, αναφέρεται στον πρωθυπουργό καθώς και σε έναν τραπεζίτη.

Στο απόσπασμα που διέρρευσε στο διαδίκτυο, ο Αποστολόπουλος ακούγεται σε κάποιο σημείο να αναφέρεται στον πρωθυπουργό, όχι όμως και σε κάποιον τραπεζίτη.

Πηγή:ethnos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis