Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:35 | 08/06/2015

Με υποσχέσεις για αδυνάτισμα «εξπρές» και την φωτογραφία της Κατερίνας Στικούδη με τέλειες αναλογίες στη διαφήμιση για δέλεαρ -χωρίς η ίδια να έχει οποιαδήποτε σχέση με την εταιρεία και τα χάπια-αδυνατιστικό σκεύασμα προσέλκυε καταναλωτές για αγορές μέσω διαδικτύου.

Η μήνυση της Στικούδη και οι καταγγελίες για παρενέργειες 

Μετά από μήνυση της Κατερίνας Στικούδη, αλλά και μετά απόκαταγγελίες καταναλωτών που έλεγαν ότι όχι μόνο δεν είδαν αποτέλεσμα στα κιλά, αλλά συχνά αντιμετώπισαν παρενέργειες από το σκεύασμα, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντόπισε την εταιρεία και διαπίστωσε ότι το σκεύασμα Raspberry Ketone Maxδιακινείται και διατίθεται παράνομα μέσω του διαδικτύου, καθώς δεν είναι εγκεκριμένο. 

Εκτός από την Κατερίνα Στικούδη, οι φωτογραφίες άλλων δύο πολύγνωστών τηλεπαρουσιαστριών φέρεται να έχουν χρησιμοποιηθεί ως «κράχτες», χωρίς οι ίδιες να το γνωρίζουν.

Στην ψηφιακή - διαδικτυακή έρευνα η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντοπίστηκαν οι συγκεκριμένοι διαδικτυακοί ιστότοποι, μέσω των οποίων, διαφημίζεται και διακινείται το παράνομο σκεύασμα.

Σε βάρος του ιδιοκτήτη της εταιρείας, που διακινούσε το σκεύασμα, μεέδρα την Ιρλανδία, σχηματίστηκε δικογραφία.

Από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης και έρευνας.

 

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis