Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:14 | 03/04/2020
Με μεγάλη μας απογοήτευση είδαμε ένα τυποποιημένο sms, ανώνυμο στους χιλιάδες ένστολους της ΕΛ.ΑΣ. Μενοντας εκτός της πράξης νομοθετικού περιεχομένου για το έκτακτο βοήθημα!
 
Με μεγαλύτερη απογοήτευση είδαμε κάποιους εκ των έσω να λένε περιμένετε δεν είναι ακόμη ή ώρα!
 
Εμείς εγκαίρως είχαμε καλέσει σε εγρήγορση και δημόσια από 20/03! Βλέποντας την απογοήτευση στις τάξεις των συναδέλφων αναγκάστηκαν να ξυπνήσουν από τον λήθαργο και άλλοι.. Αυτό μας δίνει χαρά και ελπίδα.. Γιατί η διάσπαση η περιθωριοποίηση και η απομόνωση που επιχειρούν κάποιοι 'παλαιακοί' συνδικαλιστικοί δεινόσαυροι τον μόνο που ζημιώνουν στο τέλος της μέρας είναι ο Έλληνας Αστυνομικός.
 
Κάποιοι κυβερνητικοί και αξιωματούχοι διαρρέουν ότι η κυβέρνηση μας σκέφτεται και μας αγαπά!
 
Διαχρονικά πολλοί μας έχουν αγαπήσει.. Μήπως είναι καιρός να φανεί έμπρακτα..; Μετά τον Έβρο που φυλάξαμε Θερμοπύλες και μετά τις χιλιάδες μάσκες και γάντια που γεμίζουμε σε κάδους, μετά τους χιλιάδες ελέγχους που πραγματοποιούμε στους δρόμους καθημερινά προκειμένου να συμβάλουμε τα μέγιστα στην αποτροπή της εξάπλωσης αυτού του ύπουλου εχθρού(ιού).
 
Εκεί που κάποιοι έρχονται να ελέγξουν αν είμαστε ένα μέτρο πριν ή μετά την γωνία, αντί να δουν αν έχουμε ένα μπουκάλι νερό!!
 
Μήπως μετά από όλες αυτές τις μάχες είναι ώρα και μετά από είκοσι χρόνια να σταματήσει η υπομονή από χειμώνες σε καλοκαίρια και να πάρουμε μια δέσμευση ότι με τη λήξη της μάχης και πριν προκύψει κάτι άλλο  θα αναγνωριστεί το επάγγελμα του Αστυνομικού ως επικίνδυνου κ ανθυγιεινού!
 
Εμείς δεν θα μείνουμε στη διαμαρτυρία.. Αυτά θα τα αποστείλουμε στην φυσική και πολιτική ιεραρχία, καθώς και στην Ένωση Βορειοανατολικής όπου ανήκουμε ώστε να δείξουμε ενότητα και δύναμη!
 
Από εκεί και πέρα όποιος θέλει ας ενώσει την φωνή του μαζί μας!
 
Εμείς θα είμαστε εκεί.. στη μάχη του δρόμου, στη μάχη του συνδικαλισμού.
 
                    Για το Μ.ΠΡ.Ο.Σ.Τ.Α Β/Α
         Ο.                                                Ο.  
 Επικεφαλης                              Εκπρόσωπος
 
  ΚΟΥΚΟΥΤΗΣ Κ.             ΑΠΟΣΤΟΛΌΠΟΥΛΟΣ Δ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis