Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:27 | 05/04/2017

Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 33 και 34 ετών, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και αντιλαμβανόμενοι επικείμενο αστυνομικό έλεγχο ο 34χρονος αποβιβάστηκε από το όχημα και ακινητοποιήθηκε, ενώ ο 33χρονος οδηγός προσπάθησε να διαφύγει, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς και απέρριψε στο έδαφος μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, καθώς και (7) κενά νάιλον περιτυλίγματα, τα οποία κατασχέθηκαν. Στη συνέχεια ο 33χρονος ακινητοποιήθηκε σε κοντινή απόσταση, ενώ κατά τη σύλληψή του, προέβαλλε αντίσταση.

Εν τω μεταξύ σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Κατερίνης, για το αδίκημα της κλοπής.

Τέλος χθες το μεσημέρι στη Λάρισα, άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν 38χρονο ημεδαπό, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Τρικάλων για κλοπή, με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών.

www.ert.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis