Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες για το Τμήμα Ασφαλείας Ραφήνας

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες για το Τμήμα Ασφαλείας Ραφήνας

Σε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες για την ιστορία του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας - Πικερμίου μιλούν όλοι οι τοπικοί και όχι μόνον παράγοντες.

Οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας - Πικερμίου προχώρησαν εχθές σε μία ιστορική επιτυχία, καθώς ύστερα από πολύμηνες έρευνες κατάφεραν να συλλάβουν εφτά (7) ημεδαπούς της φυλής ΡΟΜ, οι οποίοι σύμφωνα με όσα αναφέρονται αποτελούν τη δεύτερη γενιά της μεγαλύτερης συμμορίας των Ρομά. 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στη Διοίκηση και το Προσωπικό του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας, καθώς ύστερα από πολύμηνες έρευνες προχώρησαν εχθές (22-02-2018) στη σύλληψη εφτά (7) ημεδαπών.

Συγκεκριμένα, σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, για διακεκριμένες κλοπές και ληστείες κατά συναυτουργία και κατά εξακολούθηση τετελεσμένες και σε απόπειρα, νομοθεσίας περί όπλων καθώς και για την πρόληψη και καταστολή νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

 

Οι Συνάδελφοί μας,  Αστυνομικοί, εκτέλεσαν το καθήκον τους με ζήλο και αποφασιστικότητα, κατήγαγαν ένα μεγάλο πλήγμα στο έγκλημα και μας έκαναν για μία ακόμη φορά υπερήφανους.

easybaa.gr