Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:57 | 24/01/2017

Καλή χρονιά με υγεία, δύναμη και επιτυχίες στην ομάδα Δίας !!

Θα ήθελα να αναφερθώ σε μια καλή πράξη που έλαβε χώρα προς το τέλος του 2016, αλλά εύχομαι να σηματοδοτήσει το 2017, ως παράδειγμα διάθεσης και θέλησης για βοήθεια, όπως επίσης, προσπάθειας και επιμονής. Χάρη στα παιδιά της ομάδας Δίας 102-1 Γ' ΑΛΛΑΓΗ ΑΘΗΝΩΝ, Παναγιώτη, Αντρέα, Κώστα και Αποστόλη, βρήκα το ποδήλατό μου, δώρο του πατέρα μου όταν πέρασα στο Πανεπιστήμιο και ο οποίος δεν είναι πια εν ζωή.

Το περιστατικό έχει ως εξής : Εκλάπη από υπόγειο γκαράζ στο Περιστέρι ποδήλατο 30 ετών και για να το βρω, μεταξύ άλλων, δημοσίευσα το γεγονός στο facebook, με την φωτογραφία του ποδηλάτου.

Ένας ποδηλάτης το εντόπισε 4 - 5 μέρες μετά στην οδό Μενάνδρου, Αθήνα.

Για καλή μου τύχη, τα συγκεκριμένα παιδιά της ομάδας Δίας περνούσαν από το σημείο και τους σταμάτησε ο ποδηλάτης.

Το σημαντικό είναι ότι, ενώ είχε τελειώσει η βάρδιά τους, παρέμειναν στο σημείο μέχρι να μπορέσω να φύγω από την εργασία μου και να φτάσω εκεί.

Παρέμειναν, επίσης, στο Τμήμα Ακρόπολης μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία παράδοσης του ποδηλάτου και μοιράστηκαν την χαρά μου και την συγκίνηση της δικαίωσης, όταν όλοι τριγύρω – και όχι άδικα - μου μιλούσαν για προσπάθεια χαμένη.

Μπορεί να σκεφτεί κανείς, όλα αυτά για ένα ποδήλατο;

Ναι, και η επιτυχία πρέπει να επιβραβεύεται ως προιόν ανθρώπινης προσπάθειας με αίσιο τέλος και αυτό είναι το σημαντικό.

Λαμβάνοντας υπόψη την επικινδυνότητα του επαγγέλματος, τις ελλείψεις και το γενικότερο πλαίσιο αδιαφορίας που επικρατεί στις μέρες μας, τέτοιες ενέργειες πρέπει να γνωστοποιούνται και να ενθαρρύνονται.

Ευχαριστώ επίσης, τον Αξιωματικό Υπηρεσίας στο Α΄Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου για το ενδιαφέρον του, αλλά και όλους όσους ασχολήθηκαν με την υπόθεσή μου εκεί και στο Τμήμα Ασφαλείας Ακρόπολης.

Αργυρώ Μανώνα

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis