Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:03 | 06/10/2017

Αυξημένη θα είναι στο εξής η επιτήρηση των λεωφορειολωρίδων από την Τροχαία Θεσσαλονίκης.

 Πριν λίγες μέρες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival.gr  κλιμάκιο της Τροχαίας, αποτελούμενο από δικυκλιστές τροχονόμους και γερανοφόρο όχημα, «όργωσε» τη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας, τη λεωφόρο Βασιλέως Γεωργίου και την οδό Τσιμισκή.

Οι αστυνομικοί απομάκρυναν πλήθος οχημάτων και βεβαίωσαν δεκάδες παραβάσεις σε όσους κινούνταν εντός των λεωφορειολωρίδων.

[custom:google-ads]

Η Τροχαία βεβαίωσε παραβάσεις όχι μόνο σε εκείνους που κινούνταν εντός της λεωφορειολωρίδας αλλά και σε εκείνους που είχαν σταθμεύσει.

Αρκετοί οδηγοί ταξί ζήτησαν εξηγήσεις για τα πρόστιμα που έλαβαν δηλώνοντας ότι περίμεναν να αδειάσουν οι εσοχές στις πιάτσες για να πάρουν σειρά.

Η απάντηση που έλαβαν ήταν ότι εφόσον βρίσκονταν σταθμευμένοι σε χώρο που απαγορεύεται από τον Κ.Ο.Κ. έπρεπε να τους βεβαιωθεί πρόστιμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το επόμενο διάστημα οι έλεγχοι στις λεωφορειολωρίδες θα ενταθούν προκειμένου να αντιμετωπιστεί το κυκλοφοριακό πρόβλημα στους κεντρικούς οδικούς άξονες.

Αναφορικά με τα ανωτέρω, ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. κος Πασχάλης Ευθυμιάδης, μέσω ανάρτησης του στο fb σημείωσε:

"Ένα και μοναδικό μέσο μαζικής μεταφοράς εδώ και δεκαετίες και η Τροχαία Θεσσαλονίκης προσπαθεί να κρατήσει το "επίπεδο" !

Μία χούφτα Αστυνομικοί με λιγοστά μέσα αλλά με αγάπη για το λειτούργημα τους , προσπαθούν να κρατήσουν ανοικτό και προσπελάσιμο το κέντρο πόλης, από το πλήθος οχημάτων και παράνομων σταθμευσεων !

Τι περιμένουν άραγε οι ιθύνοντες για να λάβουν δράση με μέτρα κυκλοφορίας;

Μήπως την κατάρρευση των συναδέλφων;

Πόσο πιό κάτω υποβάθμιση της ποιότητας ζωής μας;"

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτή είναι η δωρεά στην ΕΛ.ΑΣ. από την οικογένεια του Μιχάλη Λεμπιδάκη

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis