Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:01 | 05/08/2015
Στο κόκκινο παραμένει η αντιπαράθεση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς από τη μία ο Παναγιώτης Λαφαζάνης καλεί όλους τους βουλευτές του κόμματος να μην ψηφίσουν τη νέα συμφωνία, ενώ ταυτόχρονα στο επίκεντρο βρίσκεται κριτική για τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση. Στο ήδη επιβαρυμένο κλίμα προστέθηκε νέα κόντρα του Νίκου Παππά με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για το ΕΣΡ.
 
Στην Πολιτική Γραμματεία που συνεδρίασε χθες, δεν έλειψαν και τα σχόλια για το θέμα Πανούση. Μέλη του οργάνου εμφανίστηκαν ενοχλημένα από τις δημόσιες παρεμβάσεις του Αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, ενώ στο ίδιο πλαίσιο κινείτο και η αποστροφή της εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Ράνιας Σβίγκου, ότι δεν καταλαβαίνει τι εξυπηρετούν οι δηλώσεις του κ. Πανούση όπως αυτές ενάντια στη Νεολαία του κόμματος.
 
«Είναι ατυχείς και προβληματικές και δε νομίζω ότι η συνολική του στάση βοηθά στο έργο της κυβέρνησης», είπε σε συνέντευξή της στην Εφημερίδα των Συντακτών για να προσθέσει ότι τα ‘φάλτσα’ και οι προσωπικές στρατηγικές είναι το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ στην παρούσα συγκυρία.
 
Πληροφορίες λένε ότι μαζεύονται υπογραφές προκειμένου να ζητηθεί από τον Αλέξη Τσίπρα να αποπέμψει τον υπουργό.
 
Για το θέμα τοποθετήθηκε μέσω tweet και ο Γιάννης Μηλιός, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τη στάση του πρωθυπουργού.
 
«Μαθαίνω ότι συλλέγονται υπογραφές κατά της συμμετοχής του κ. Πανούση στην κυβέρνηση. Καθώς όμως ο κ. Πανούσης δεν αυτοδιορίστηκε, η παρουσία του στην κυβέρνηση αποτελεί απλό σύμπτωμα μιας βαθύτερης αιτίας», σχολίασε με νόημα, αρνούμενος να δώσει ‘άλλοθι’ για ό,τι συμβαίνει στοχοποιώντας ένα μόνο πρόσωπο.
 
Μάλιστα η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει στείλει επιστολή στον πρωθυπουργό ζητώντας προστασία από τις δηλώσεις του κ. Πανούση.
 
newsbeast.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis