Μαρτυρία–σοκ για τη μαφιόζικη εκτέλεση στη Βάρη: Ήρθα πρόσωπο με πρόσωπο με τους δολοφόνους - ΒΙΝΤΕΟ

ΤΙ ΕΡΕΥΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ
Μαρτυρία–σοκ για τη μαφιόζικη εκτέλεση στη Βάρη: Ήρθα πρόσωπο με πρόσωπο με τους δολοφόνους - ΒΙΝΤΕΟ

Σοκαριστική είναι η μαρτυρία άνδρα ο οποίος αποκάλυψε στον Alpha ότι ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους δολοφόνους των δύο Μαυροβούνιοων μπροστά στα μάτια των συζύγων και των παιδιών τους, στην ταβέρνα στη Βάρη.

«Είδα να κατεβαίνουν τέσσερις μαυροντυμένοι, σαν εκπαιδευμένοι στρατιώτες», δήλωσε ο μάρτυρας συμπληρώνοντας: Όταν βγήκαν από το στενό και βγήκαν στη Βάρης, φόρεσαν καπέλο και σήκωσαν κάτι σαν κασκόλ μπροστά από το πρόσωπο τους». 

«Ένα αυτοκίνητο είδα να φεύγει. Νωρίτερα είχαν κάνει βόλτα μπροστά από το μαγαζί που κράτησε περίπου οκτώ λεπτά και στη συνέχεια επέστρεψαν», δήλωσε ο μάρτυρας. 

«Ήταν σαν να βλέπω την αλλαγή στο μνημίο του άγνωστου στρατιώτη. Ήταν πειθαρχημένοι και εκπαιδευμένοι, σαν στρατιώτες, δεν αντάλλαξαν κουβέντες μεταξύ τους», τόνισε. 

Τι ερευνούν οι αρχές

Οι αστυνομικοί έχουν ήδη παραδώσει τα κινητά των θυμάτων στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Την ώρα που έγινε το έγκλημα, και οι δύο είχαν τα τηλέφωνά τους κλειστά. 

Σύμφωνα με τον Alpha, οι σύζυγοι των δύο Μαυροβούνιων, όταν ρωτήθηκαν, απάντησαν ότι δεν γνωρίζουν τους κωδικούς των κινητών και έτσι έχουν αναλάβει οι ειδικοί να ξεκλειδώσουν τα κινητά και να δουν τις επαφές που είχαν αναπτύξει, τόσο σε Σερβία - Μαυροβούνιο, όσο και στην Ελλάδα. Οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τους συνεργάτες τους στην Αθήνα, καθώς υπάρχει πληροφορία στο τμήμα ανθρωποκτονιών ότι συνταντιόντουσαν με συγκεκριμένα άτομα κλείνοντας τακτικά ραντεβού στην ίδια ταβέρνα. 

Οι αστυνομικοί θέλουν να δουν εάν αυτά τα άτομα μπορούν να βοηθήσουν στις έρευνες, ενώ θέλουν να μάθουν που διέμεναν τον τελευταίο καιρό έτσι ώστε να εντοπίσουν αυτούς που τους παρακολουθούσαν πριν εκτελέσουν τη διπλή δολοφονία. Επιπλέον, θέλουν να διεξάγουν έρευνες στα σπίτια τους για να βρουν στοιχεία τα οποία μπορεί να είναι πολύ σημαντικά για την εξέλιξη των ερευνών.

Σημειώνεται ότι ήδη έχει ζητηθεί η λίστα των μελών αντίπαλης φατρίας από αυτή που ανήκαν οι δύο καταζητούμενοι από την Ιντερπόλ για διακίνηση κοκαΐνης αλλά και απόπειρες δολοφονιών με θύματα μέλη της άλλης φατρίας. 

Τονίζεται ότι εντός των επόμενων ημερών, κλιμάκιο του τμήματος ανθρωποκτονιών θα ταξιδέψει στη Σερβία για να ανλήσει σημαντικά στοιχεία.

 

newpost.gr