Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:34 | 06/01/2016

Καθημερινή εκπόρνευση για… 14 ώρες! Όταν οι άτυχες κοπέλες 20 και 19 ετών από τη Ρουμανία, αντιδρούσαν στις προθέσεις των μαστροπών, έπεφταν θύματα σκληρών ξυλοδαρμών και ομαδικών βιασμών, προκειμένου να καμφθούν οι αντιστάσεις τους.

 Στην Άντρια και την Μαρία, είχαν υποσχεθεί νόμιμη και προσοδοφόρα εργασία στη χώρα μας. Τις είχαν φέρει στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο του 2014. Ο 38χρονος Ρουμάνος μαστροπός και ο ομοεθνής συνεργός του, τις φυλάκισαν σε διαμέρισμα της οδού Φερρών στην Πλ. Βικτωρίας. Από τον Φεβρουάριο τις μετέφερε σχεδόν καθημερινά σε οίκους ανοχής της οδού Φυλής, όπου τιςεξανάγκαζε να εκδίδονται από τις… 09:00 έως τις 23:00!

Τους είχαν απαγορεύσει να έχουν τηλεφωνικές επικοινωνίες και τις επιτηρούσαν στενά για να μην διαφύγουν. Τα έσοδα από τις ερωτικές συνευρέσεις τα μοιράζονταν οι μαστροποί με τις γυναίκες που ήταν ιδιοκτήτριες των οίκων ανοχής, ηλικίας 65, 60 και 56 χρόνων, αντίστοιχα. Ο 38χρονος μαστροπός βίαζε καθημερινά τις δύο κοπέλες, όταν εκείνες διαμαρτύρονταν και ζητούσαν να σταματήσει την εκπόρνευσή τους. Τον Δεκέμβριο του 2015, ο 38χρονος έφυγε για την Ρουμανία και άφησε την εποπτεία τους στις τρεις ιδιοκτήτριες των οίκων ανοχής και έναν 43χρονο Έλληνα, όπως και την μεταφορά τους στους οίκους ανοχής.

Στις  2 Ιανουαρίου 2016, η Άντρια και η Μαρία, την ώρα που βρίσκονταν στον οίκο ανοχής, εκμεταλλεύτηκαν την έλλειψη προσοχής της 65χρονης, βγήκαν στον δρόμο και σταμάτησαν περιπολία της Άμεσης Δράσης καταγγέλλοντας το μαρτύριο που ζούσαν όλους αυτούς τους μήνες. Την υπόθεση ανέλαβαν αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, οι οποίοι συνέλαβαν τις τρεις Ελληνίδες, ιδιοκτήτριες των οίκων ανοχής, ενώ αναζητούν τους δύο Ρουμάνους μαστροπούς και δύο ακόμη Έλληνες. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα  της σωματεμπορίας κατά συναυτουργία καθώς και του βιασμού, ενώ οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.

Στα θύματα, παρασχέθηκε αρωγή και προστασία από τους αρμόδιους αξιωματικούς, ενώ φιλοξενούνται σε ξενώνα του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

 

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis