Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:59 | 03/12/2018

Ο Ματθαίος Ιγγλεζάκης είναι Αστυνομικός, φέρει το βαθμό του Υπαστυνόμου Α΄ και υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Πλατανιά της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων.

Τον ελεύθερο του χρόνου ασχολείται με την αγάπη του, τη ζωγραφική.

Το ερχόμενο Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στο wine bar La Βodega στο Παλιό Λιμάνι στα Χανιά (έναρξη και για τις 2 ημέρες η 11:00΄ ώρα) θα πραγματοποιηθεί Έκθεση ζωγραφικής με τίτλο “31” όπου θα παρουσιαστούν 31 έργα τέχνης του ταλαντούχου συναδέλφου μας που έχουν ως κύριο θέμα καθημερινά αντικείμενα και πρόσωπα από το παρόν και το παρελθόν όπως αποτυπώθηκαν από τον ίδιο σε μία προσπάθεια επικοινωνίας μέσα από την τέχνη της ζωγραφικής.

Η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης προσκαλεί οποιονδήποτε επιθυμεί να απολαύσει τα έργα αυτά στο χώρο της Έκθεσης και παράλληλα συγχαίρει το μέλος μας Ματθαίο Ιγγλεζάκη για την ενασχόλησή του αυτή που προάγει την πνευματική του καλλιέργεια και την υλική του πρόοδο. Άλλωστε είναι σε όλους γνωστό ότι αισθητική έκφραση κάθε πολιτισμού, κάθε εποχής είναι και η τέχνη της ζωγραφικής, επειδή κάθε έργο τέχνης, κάθε μεγάλη δημιουργία αποτελούν μία σύνθεση όλων των στοιχείων του πολιτισμού μας.

[custom:google-ads]

Ενδεικτικά μερικά από τα έργα του Ιγγλεζάκη …

Βοσκοπούλα - Shepherdess. Λάδι σε καμβά. Oil on canvas

voskopoula

 

Ballarina. Oil on wooden panel. 20cmx20cm

ballarina

 

Soldier of Fortune

Soldier of Fortune

 

Πηγή:penaa.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis