Μαυροειδάκος για Βάρη: Χτύπησαν την ώρα της αλλαγής βάρδιας της ΔΙ.ΑΣ.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ
Μαυροειδάκος για Βάρη: Χτύπησαν την ώρα της αλλαγής βάρδιας της ΔΙ.ΑΣ.

Για απόλυτα οργανωμένη εγκληματική επίθεση έκανε λόγο ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδκάκος για το μαφιόζικο χτύπημα στην ταβέρνα Βοσκοπούλα, στη Βάρη, που είχε ως αποτέλεσμα να πέσουν νεκροί δύο άνδρες και να τραυματιστεί μια γυναίκα. 

Όπως εξήγησε, μιλώντας στον Σκάι, «οι εκτελεστές είχαν μελετήσει τις κινήσεις τους και χτύπησαν την ώρα της αλλαγής της βάρδιας της ΔΙ.ΑΣ., περίπου στις 7, εκείνο το τρίλεπτο με πεντάλεπτο, που ενημερώνονται αυτοί που αναλαμβάνουν».

Μάλιστα υποστήριξε πως «Φαίνεται επαγγελματικό το χτύπημα  από τη σφοδρότητα των πυροβολισμών», ενώ ισχυρίστηκε ότι  «τα θύματα ήταν υποψιασμένα, αλλά προφανώς δεν περίμεναν να συμβεί κάτι τέτοιο στο συγκεκριμένο σημείο, μπροστά σε κόσμο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδική Έκπτωση στα ασφάλιστρα αστυνομικών από την idirect.gr

Ο κ. Μαυροειδάκος εξήγησε ότι είναι δύσκολο να συλληφθούν διότι είναι «εισαγόμενοι δολοφόνοι, οι οποίοι σε μια με δύο ώρες μετά το χτύπημα φεύγουν στο εξωτερικό».

Ο γενικός γραμματέας  των Ειδικών Φρουρών αναφέρθηκε και στον ξυλοδαρμό του δημοσιογράφου της dw, και την αδράνεια της αστυνομίας, υπογραμμίζοντας ότι «Υπήρχε επικεφαλής αξιωματικός κι αυτός έπρεπε να δώσει εντολή. Υπήρχε διμοιρία, δεν λειτουργεί μεμονωμένα κάθε αστυνομικός. Περιμένει εντολές από τον επικεφαλής».

lawandorder.gr