Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:57 | 01/03/2021

Στο απροχώρητο έχει φτάσει σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματεά Ειδικών Φρουρών Σταύρο Μαυροειδάκο οι επιθέσεις κατά αστυνομικών.

Υπενθυμίζουμε ότι τα ξημερώματα άγνωστοι έστησαν ενέδρα σε περιπολικό στην Ούλοφ Πάλμε, κοντά στην πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου. Οι δράστες φαίνεται ότι περίμεναν το περιπολικό και μόλις πέρασε εκτόξευσαν δύο μολότοφ, ενώ το όχημα ήταν εν κινήσει. Ο αστυνομικός που το οδηγούσε κατάφερε να τις αποφύγει και έτσι να μην προκληθούν ζημιές ούτε και τραυματισμός.

«Οι επιθέσεις έχουν φτάσει στα άκρα. Κάποιοι νομίζουν οτι έτσι υποστηρίζουν έναν στυγνό δολοφόνο, έναν τρομοκράτη. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, δεν τρομοκρατούμαστε, δεν φοβόμαστε» είπε στο OPEN.

«Θα συνεχίζουμε να είμαστε στο δρόμο και ας νομίζουν κάποιοι ότι βάφοντας τα χέρια τους με αίμα αστυνομικού κάνουν επανάσταση. Τα πράγματα είναι δύσκολα, πρέπει αμέσως να σταματήσει αυτό το πράγμα και δεν νομίζω ότι μπορούν σε ένα κράτος δικαίου να υπάρχουν συμπολίτες μας οι οποίοι θα επιτίθενται σε αστυνομικούς» είπε ο Σταύρος Μαυροειδάκος.

Πηγή:  newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis