Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:59 | 23/04/2020

«Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο, έχει φτάσει στα όριά του, φαίνεται... Και τα απογεύματα, αλλά και τις πρωινές ώρες, όπως σήμερα βλέπουμε ότι υπάρχει κυκλοφορία», σημείωσε ο γενικός γραμματέας του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής (ΣΕΦΕΑΑ), Στράτος Μαυροειδάκος, για την εξέλιξη της εφαρμογής των μέτρων περιορισμού άσκοπης κυκλοφορίας και πρόσθεσε: «Καλό θα ήταν όμως, το ζητάμε κι εμείς, να κάνουν λίγη υπομονή ακόμη, να μείνουν σπίτι».

«Κάνουμε έκκληση για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, να γίνει άλλη μια προσπάθεια, γιατί κι εκεί νομίζω πως θα έχουμε πάλι έκτακτα μέτρα, να τα πάμε καλά όπως το Πάσχα», τόνισε ο κ. Μαυροειδάκος μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Ο ίδιος τόνισε πως κατά τη γνώμη του πρέπει να υπάρξουν μέτρα κατά την Πρωτομαγιά γιατί όπως είπε «ο κόσμος ακούει τον κ. Τσιόδρα που λέει ότι πάμε καλά και μπορεί κάποιοι να το παρεξηγούν αυτό και να νομίζουν ότι επιστρέψαμε στην κανονικότητα ξαφνικά. Δεν είναι έτσι»

Σχολιάζοντας την αυξητική τάση στην κυκλοφορία, ο γραμματέας των Ειδικών Φρουρών ξεκαθάρισε: «Τα μπλόκα -και τα σταθερά και τα κινητά- και οι διελεύσεις των ανδρών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ συνεχίζουν στις γειτονιές μέχρι να αποφασίσει ο κ. Τσίοδρας με τον κ. Χαρδαλιά με γνώμονα τη δημόσια υγεία πότε πρέπει να αρθούν τα περιοριστικά μέτρα». 

lawandorder.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis