Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:29 | 20/02/2020

«Το παρακλάδι του Ρουβίκωνα είναι το παραμάγαζο στη Θεσσαλονίκη», υποστήριξε ο  γενικός γραμματέας των ειδικών φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος, αναφερόμενος στο βανδαλισμό της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης. 

Μιλώντας στον Σκάι, ο ίδιος τόνισε ότι, «είναι δηλητηριασμένα αυτά τα μυαλά, κάτι πρέπει ν αλλάξει στο νόμο, πρέπει να πληρώσουν τις φθορές οι ίδιοι και οι οικογένιές τους».

Ο κ. Μαυροειδάκος συνέχισε πως "προκαλούν φθορές σε δημόσιο θρησκευτικό χώρο, η Αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις, κατηγορούνται μόνο για πλημμέλημα και τη  δεύτερη μέρα θα αφεθούν ελεύθεροι και θα ξανά κάνουν ακριβώς τα ίδια πράγματα"..

«Δικαιώθηκε η Αστυνομία στην υπόθεση του νεκρού βρέφους», υποστήριξε ο γ.γ. των Ειδικών Φρουρών

Ο κ. Μαυροειδάκος αναφέρθηκε και στο γεγονός με το θάνατο του 11 μηνών βρέφους και στη σπουδή  που έδειξε ο ιατροδικαστής να κάνει δηλώσεις, σημειώνοντας: , «Δικαιώθηκε η Αστυνομία με την λάθος ιατροδικαστική εξέταση, καθώς εξ' αρχής είχε τις επιφυλάξεις της για την απόφαση και για αυτό δεν έβγαλε καμία ανακοίνωση»,

Και συνέχισε επισημαίνοντας  ότι, η Αστυνομία αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, ενώ υποστήριξε ότι η είδηση προκάλεσε μεγάλο σοκ.

«Θεωρώ ότι ο ιατροδικαστής δέχτηκε πίεση από τους δημοσιογράφους και για αυτό βιάστηκε να ανακοινώσει μια λάθος απόφαση, βιάστηκε να μιλήσει δημοσίως και την πάτησε».

lawandorder.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis